Jump to content

Import на POI


peerless

Recommended Posts

Единствения начин за вкарване на списък от POI който намерих е през myAudi -> Special Destinations, което на мен ми липсва като сървис.

Имам само тези 3-те:
myAudi.png

 

Въпроса ми има ли друг начин да се вкара списък от POI, цялата работа е да си метна стационарните камери като точки?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

WTF, явно Ауди са по-зле и от Епъл когато става въпрос за рязане на функционалности, въпреки липсата на технологична обосновка да не присъстват :(

Благодаря за инфо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драстично по-зле :) ако не са толкова много си ги вкарай на ръка през сайта. Ако са много може да се направи едно скриптче да ги попълва...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Дали не гледам точно това в момента (за скриптчето) :) ама е тъпо, щото няма да е реално POI, а ще е дестинейшън (няма как икона да му сложиш, тип и т.н.) и се обезмисля цялата работа.

Screen Shot 2018-06-22 at 13.52.32.png

 

Иначе не са малко камерите, свалих някакви csv-та с данни уж от 2018 ама няма май да има смисъл да се занимавам с глупости.

 

Ако някой с MIB2 има достъп до "Special Destinations" менюто в myAudi да видим какви заявки се правят при вкарване на съдържание и да се пробва същата структура на ендпойнта от "Destination entry"...

Редактирано от peerless
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така де, ама ако може да му се подаде пейлоуд (както би изглеждал при special destinations) и евентуално "Destination entry" ендпойнта да го приеме и да го натъпче в базата им като "Special Destination"... :nixweiss:


Може пък и да им е смотан кода, като съдя по интерфейса... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 10 months later...

POI за повечето модели на Audi, както и за почти всички на VW и Шкода от RNS510 насам (2009г.) могат да се правят на това място:

https://www.poibase.com/en/.

Прави се регистрация. Малко е тегаво прехвърлянето из сайтове и менюта, но работи и е безплатно. Дефакто POI-та се правят от сайт наречен POI Plaza, който ви прехвърля към сайт pocketnavigation.net. Този сайт всъщност е новият собственик на  POIPlaza - известен "доставчик" на POI-та в Европа за всякакви устройства. Чрез него могат да се заредят POI-та от тяхната база, както и да се направят собствени такива. Ако се платят 5 евро (след като платите разбирате, че плащането е за период от една година) нещата стават по лесни и могат да се правят повече категории. Аз по този начин си направих комбинация от техни POI-та (съдържащи информация за стационарни и мобилни камери в БГ, ресторанти, магазини, и др.) и добавих мои 100-ина места, които аз използвам в България и чужбина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 29.04.2019 г. at 11:07, congo написа:

RNS510 и MMI 2G са различни от MMI3G

Сайтът "прави" POI-та както за RNS510, така и за всички MMI на Ауди и купчина други навигации за коли и отделни устройства (например Garmin). Аз лично използвам точките за MIB (A6 - 2015 г.) и за VW с RNS510. Мой приятел чрез същият сайт си прави POI-та за Discover Pro (всички последни модели VW-та).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...