Jump to content

S3 8L - проблем с радиоприема


Дроб съм

Recommended Posts

Здравейте,

 

От скоро имам колата, сложих си афтърмаркет СД, но имам проблем с радиоприема в движение. Почти навсякъде повечето станции се приемат ОК на място, но в момента в който тръгна всичко приключва.

 

Ползвах този преход за да подкарам говорителите, там проблем няма, всичко си свири ОК. Не съм ползвал само свободния кабел, завършващ с обувка от илюстрацията, не ми стана ясно къде се свързва. https://aval-bg.com/product/2916-adapter-za-aktivna-sistema-audi

 

Разбрах, че ми трябва и преходник за фантомното захранване на антенния усилвател. Набавих и него, като е свързан към кабела, подаващ +12в на контакт.

Това е преходникът: https://www.avitel-bg.com/acv_1500-03-antena-phantom-power

 

Сега идват въпросите. Колата ми е 2001 година с Bose озвучение. Нямам идея какво е било оригиналното радио, беше поставен някакъв Концерт от А6, който не пасваше изобщо.

Имам обаче две антенни букси идващи от таблото, отделни кабели на стария стандарт. Към концерта беше вързана едната, сега с преходника ползвам другата, която дава една идея по добър сигнал като че ли. Въпросният преходник подобри положението малко, но проблемът още е на лице. Трябва ли ми друг преход, или може би антенният усилвател е заминал?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...