Jump to content

Проблем с фабричен блутуут


kosio85

Recommended Posts

Колеги сложих си устройство за музика с опция за блутуут разговори, стрийминг, флашка и т.н. По принцип в упътването си пише, че работи едновременно с фабричния блутуут. Монтираха ми го в авал и си работи, но фабричния блутуут спря. Пробвах го няколко пъти в началото и се връзваше едновременно и към двете устройства, но като загасих колата и пак я запалих, вече фабричния блутуут не иска да се върже. Излиза ми като устройство, връзва се, но не излиза в mmi и не работи. Само на тела дава, че е connected. Пичовете, дето го монтираха естествено нз каква може да е причината. Някакви идеи или да ме пратите при някой,дето разбира. Нещо през ваг ком дали трябва да се настрои? 

Редактирано от kosio85
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...

Темата е стара, но колега ти пробва ли от телефона ти да ги премахнеш тези устройства, за да ги забрави и пак да вържеш фабричния на ново?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Проблема беше в самото устройство. Пратиха ми ново и сега всичко си работи перфектно. Старото работи, ако някой иска да го ползва и за блутуут за телефона, и са стрийминг. Просто не работи заедно с фабричния.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...