Jump to content

Видео вход в тунера на D3


SergioTacchini

Recommended Posts

Здравейте, пичове.

От около 2 сесмици съм решил да ъпгрейдна моята машинка, като и закача малко допълнителни източници за видео.

Прочетох доста из форумите, включително и тук. Попаднах на един пост на един колега, който е решил да си сложи MIRROR LINK CAST.

Това, което аз съм замислил е, да си купя дигитален ТВ тунер с USB вход, през който да се плейват видео и аудио формати. Попаднах на няколко в Али-то, но засега не предприемам поръчка поради 2 причини:

1. Нямам още човек, който е наясно как точно трябва да се монтира;

2. Джаджата не е проверена и не се знае, дали в действителност работи правилно и не прркъсва или разваля качеството на сигнала в движение.

В общи линии желанието ми е да взема тунер с 2 или 3 видео изхода - 1 към MMI и 1 към подглавници, които още не съм купил. Впрочем, може и да не са точно подглавници, а просто монитори. Това е подробност. Решил съм този тунер да се закачи към видео входа на аналоговия тунер на колата AV1, а на AV2 да сожа камера за задно. Наясно съм, че няма да се включва сама, а ше трябва да превключвам сам.

Между другото в Али попаднах н един тунер, който има и видео вход за камера. Много е вероятно просто сам да си обръща сигнала, като се включи камерата.

Какво ще кажете за идеята и имате ли представа кой може да изпълни тази прищявка. Синът ми е на 3 и за нищо на света не ще да стои на столчето, докато пътуваме, а и защо и аз да не се погъделичкам с малко качествени видео клипове.

Като цяло виждам, че има много варианти както за разни интерфейси, така и за тунер. Колегата е сложил Мирър Линк, но това винаги е свързано с интернет от телефона, а за съжаление той често отсъства.

Питане:

1. Можете ли да предложите джаджа, която да съчетае USB, MIRROR LINK, TV TUNER.

2. Познавате ли някой, който може да помогне и знае да монтира подобно нещо (защото основното ми се струва са кабелите на 20 пиновата букса и начинът на хващане.)

3. Имате ли предложения за монитори на подглавниците?

Благодаря ви. Надявам се да се заформи интересна дискусия, защото всички сме подвластни на стари тунери и обикновени чейнджъри (поне това го реших с интерфейс за Mp3.) и идеята ми се струва добра за всички ни, при пошожение, че не виждам да струва повече от 300 лв цялата история.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Пиши на лс

Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, извинявай. Сега схванах, че като съм казал "направих го" си очаквал да ти кажа как. Тази реплика се отнасяше до това, да пиша на лс на другия колега, който впрочем ще реши твоя проблем. Аз си си сложих бисквитка от Джъмбо за 40лв. Предпочетох я, защото не иска да и даваш интернет всеки път като се качваш в колата, а само го свързваш с едно приложение и после нета ти е свободен на телефона (което щади и батерията, за разлика от Google Chromecast устройствата, които искат интернет нон стоп). Колегата ми направи два еидео входа. На единия е бисквитката, а втория ми е свободен. Купих един обикновен дигитален тв тунер от магазин за лев. Закачих го и работи, но антената е проблем. Тръгне ли колата да се движи чезне сигнала. Но хибавото е, че тунера има вход за флашка. Което значи, че можеш да му сложиш музика и всякакво видео. Мисля още, дали да не си взема и някаква камера. Ако намериш камера, пиши да кажеш какво що. Наскоро ми излезе идеята, да намеря задна и предна камера и в Али продават сплитерчета, които ти разделят екрана на 2 или 3 или 4. Като гледаш и двете камери едновременно мисля, че можеш да паркираш супер бързо и лесно. Какво мислите?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята идея е да имам и камера но нищо не съм правил още просто търся и питам за менния сега съм се запалил да направя мигачите адаптивни но да видим че не намирам модул за нашият модел :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...