Dim0 Posted April 21, 2019 Report Share Posted April 21, 2019 Здравейте колеги от много скоро съм собственик на B8 преди фейс.. Само че явно до колкото прочетох тук и там проблема ми с липсат на музика е от усилвателя. Можете ли да ми препоръчате някой който се е занимавл с това и ги ремонтира или да намеря работещ 2ра употреба. Много ще съм ви благодарвн по-долу прикачвам и номера му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki3929 Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 Здравей, аз имам същия усилвател със същия проблем, девет месеца лудо търсене и нито звук. Сега се радвам на уникален съраунд и отличен звук. Мисля че мога да ти помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki3929 Posted May 19, 2019 Report Share Posted May 19, 2019 Усилвателя ми го ремонтираха в сервиз за компютри, момчето свърши невероятна работа, ако имаш проблем с музиката се обади. 0888935153 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dim0 Posted July 9, 2019 Author Report Share Posted July 9, 2019 Много благодаря намерих 2ри ръка но не пречи да се запася с още 1 като си ремонтирам стария Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanovB8 Posted January 11, 2024 Report Share Posted January 11, 2024 Здравейте, мисля че и на моята кола рязко умря усливателя, може ли да ми препоръчате някъде в Пловдив или региона къде могат да го оправят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenwood2 Posted January 12, 2024 Report Share Posted January 12, 2024 Yoniks-Service Ltd скобелева майка пловдив. Преди години човека ми поправи рнс е навигацията ,може да питаш за усилвателя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanovB8 Posted January 13, 2024 Report Share Posted January 13, 2024 Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evotch Posted July 9, 2024 Report Share Posted July 9, 2024 Виждам че темата е много стара но понеже и моя усилвател приключи да питам дали някои знае къде може да се ремонтира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts