Mobile Report post Posted February 12, 2020 (edited) Привет, Купих си от щатите един трак Кемпер. Това е Кемпер/надстройка която се монтира на пикап и си е кемпер за 4 човека. Със климатик, кухненски бокс, хл;адилници и т.н и т.д Взех го за моя пикап който го докарах , ама сега ми изпадна един друг трак кемпер слайд аут от 2020г и стария ще го продам. Тоз кемпер може и на Европейски пикапи да се монтира, тежи 750кг но е желателно пикапа да е поне над 150 коня или да може да мъкне. Ще го дам за 10 бона, реално толкова струва транспорта му. Струва си много ако някой има пикап. Газифициран е изцяло и няма да се пазаря за цена. Мога да приема бартер за нови и хубави джанти 18' за GMC 2500 HD и доплащане или за каквато и да е малка кола/сув/джип след 2000г НО на шаси и без ръжди. Пишете ми тук или на лични, все тая. Edited February 12, 2020 by Mobile Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mobile Report post Posted February 12, 2020 Кемпера е всесезонене, доста богато оборудване +тоалетна и баня. Забравих снимки ето ги. Има външни забележки от транспорта, има и крачета прибрани са: Quote Share this post Link to post Share on other sites
toni93pi4 Report post Posted November 6, 2022 Здравей, може ли телееон за връзка? @Mobile здравей може ли номер за връзка Quote Share this post Link to post Share on other sites
FEN_NA_TDI Report post Posted November 6, 2022 @toni93pi4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
зирка Report post Posted November 23, 2022 Ако не е продаден Имам интерес 0878397056 Quote Share this post Link to post Share on other sites