Mobile

Members
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

About Mobile

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Mobile

Recent Profile Visitors

997 profile views
 1. Изгодно е да купуваш коли от щатите ако знаеш какво купуваш и от кого го купуваш. Ако си нов или ако си решил да си купиш 1 кола за себе си е тото. Няколко години внасях контейнери с коли и за мен и за клиенти и за съдружника и т.н и т.д. Сигурно над 100-ина коли, бусове и мотори бяха само моите. На доста неща се нагледах. Истината е че човек трябва да знае какво прави и ако някой е решил да си вземе за себе си, съвет от мен платете си на професионалист 1000-1500 USD комисион за да ви е мирна главата. Не че няма да се оправи някой и сам ако реши, но щатския пазар има специфики и няма нужда да откривате топлата вода. А грешките са доста скъпи там.
 2. Скоро ще ти се наложи да вземеш. Изчакай малко. Пазара е заринат от коли. Ситуацията е много страшна с продажбите. ПП: Зад локвата веднага изскочиха таман 2 едното даже е 2018г с изкривен задник, но не фатално. Разгледай лот 47280669 в синия и 26388161 в червения.
 3. За извънградско с доста газ кат ти е на сърце Ауди си вземи S8 а не А8 и не SQ7 Щом ще има газ при равни други условия пътното поведение на S8 е в пъти по-добро от SQ7. Тва е един голям кораб който трудно ще влезе в завой с над 160км/ч. Аз щях се претрепа с такъв туч. А с доста газ и доста кеф си вземи Панамера Хибрид. Рядко добра машинка.
 4. Потърси още. За тези пари 20к, трябва да намериш след 2015г , под 100 000км, пълна история от дилър и 2.0Т мотор.
 5. Да, неделята ще се съберем. Стига сме висяли пред комповете, малко раздвижване не е зле. Аз се чуда къв вариант да измисла да зема песа и той малко Боянски въздух да подиша.
 6. хм, тампона ако е заминал и на студен и на топъл, особено при включване на скорост има едно глухо думкане..ама тракане само на студено? добре де, от какво конкретно и дефинитивно трака само на студено?
 7. Пацо аз за себе си нямам обяснение и няма ама никаква логика в търговете. Гледах едно помляно А6 в канада, убиха се да го наддават..накрая го докараха на магазинска цена. На другия ден за същото с изкривена броня немаше кандидати и го зеха много евтино. На приливи и отливи е. Но, в момента масово цяла Европа си пазарува оттам премиумите, аз по превозите гледам кво се кара...и нормално е цените да се качат, т.е те не се качват Европейците сами наддават срещу себе си.
 8. Няма никакви параграфи. Преглед. Ново вадене на талон. Заверка и това е. Два дена с това се разправях за една кочина, ма няма как. При мен беше 2011г .
 9. За 500 лева ако дойдеш на нашия ТИР паркинг, сички майстори ще ти сменят всичко и една ракия ще черпят. Даже и като бонус щи купят картофки с биричка да ги гледаш как работят. Те такива пари не са виждали за обслужване откак са проходили.. А ако им кажеш че ще им дадеш пет бона, можеш да си избереш къв двигател от кой ТИР да ти го монтират на Аудито.. ПП: майтапа настрана но мисля че може да е станала грешка. Не вярвам да са ти поискали 1500лв за тази работа. Звънни пак, да не да не сте се доразбрали.
 10. Офанзивата няма да мине а става рутина. Новите глоби са брутални. Ще ти струва колкото колата. Аз ходих да оправям един дъргел скоро а хич не ми се занимаваше.
 11. Има две основни правила като се купува кола от сащ и масово се нарушават: 1. Пазарната цена на колата да е поне над 30 бона, щот иначе транспорта ти изяжда главата и не си струва. 2. Ами..кат идете в Африка бананите ли са по-евтини или зелето? Тоест, като ще зимаш от щатите кола недей зима европейска кола ако гониш макс. евтиния. Взима се американска или корейска кола или в краен случай японска. Ако вземеш американска, наистина ще я вземеш на едни никакви пари и там действително се постига даже и 1/4 от европейската цена. А това че американските коли били чупливи и горели много са страшни митове и легенди. А за горенето си има газ, ако толкоз не издържате.
 12. Таз неделя в 1 март в 14:00ч на ним. Айде отсега да се знае, та да се съберем повечко хора и да се планира
 13. Какво е тва масло за 410 евро? тва не е истина, 100 лева за литър. и цената на дисковете си е доста солена. бах ги в дисковете.
 14. Ако искаш да имаш кола , масло се сменя на 5000км. Просто милиционерско правило. И нема те боли главата. И много много няма значение дали ти е супер-дупер марката. Сменяй си го редовно да се радва на пресно масълце животинката па нека видим дали ще се оплаче. А това че в чужбина са видни скъперници всички го знаем. Той Ханс ако може и гумите да сменя веднъж на 10г и да е легално , с голям кеф ще го направи, само да си спести двайсе евроцента.
 15. Соле, в много елементарни категории разсъждаваш. Не се обаждай ставаш смешен, наистина. Никой никого не преебава, говорим че да купиш кола за себе си е много по-добре отколкото да купиш нов внос. Вече да купиш с цел препродажба си изисква и силна доза късмет .