Jump to content

Заден десен фар за мъгла на а4


NikiN

Recommended Posts

Колеги, моля за съдействие, вчера си взех а4 и гледам не работи десния заден фар за магла, разглабям аз и виждам че няма крушка, свалям крушката от другия фар и я слагам на гнездото на десния фар - пробвам и светна, отивам взимам крушка, слагам светва, и вече започвам да поставям фара- десния, и видах че е дупката за крушката за мъгла е запушена. После се сетих че такова нещо съм виждал и на голф, ама после!

Въпросът ми е защо така?? Дали се натоварва нещо ел системата, ако си пробия дупката и си сложа крушка проблем ли ще е?? :hilezh:

Предварително благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е проблем.Само да ти кажа като участник в движението много се изнервям,ама МНОГО,когато тоя пред мен си е палнал стоповете за мъгла БЕЗ да има такава :hilezh: .Моля те ползвай ги само по предназначение. :dance:

Редактирано от GiN
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Габаритът за мъгла в 90% от случаите е само на левия стоп. Така е и на Аудито ми, така беше и на Опела преди. Не се занимавай да дупчиш и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено ще ги пускам само по предназначение, но защо да няма на единия фар, някак си леко ме дразни, а иначе ми е ясно защо точно на левия има? Товари ли се нещо ел системата там, да не почнат да греят кабели? и най вече щото съм решил да дупчя, дайте идея с кво да го направя???

:hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш дупчи нищо няма да стане ще имаш 2 светлини за мъгла :dance:

а на вапроса ти защо само от ляво има крушка и дупка еми така ги прават фабрично

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По закон са отляво, нали ако те настигна в мъгла и тръгна да те изпреварвам логиката е да видя къде е края който искам да заобикалям. Аз ти предлагам да ги размениш, за по-интересно що не си преместиш твоята отдясно, после чакаш много яка мъгла, тип Тунджанско поречие и си караш- Залагам 100лв че първия който те настигне ще те трясне от ЛЯВО- ще станеш хечбег лекичко. Друг номер да те науча, слагаш го отдясно и отиваш на преглед- 100% гаранция че си върнат за това :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

продупчих го, сега си бачка перфектно и си има симетрия, само ме притеснява да не греят кабелите, или нещо друго нямя да се случи, ще ги пускам само при мъгла, то те са си и за това. На някой бачкат ли му и двете светлини, карал ли е на дълъг път със тях, проблеми?????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Да, така са фабрично. А на въпроса дали ще греят кабелите - НЕ, дори няма да ти претоварят електрическата схема. Защо е само един фабрично? - Защото мощността им е като на стоповете, т.е. 50W и има опасност да се бъркат със стоп (особено ако липсва трети стоп).

Ползвай ги по предназначение и помни, че ако има нещо което фабрично е направено, то най-вероятно си има причина за това...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...