Jump to content

Електрически проблем


kirilborisov

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Имам Audi A3 Sportback 8P Facelift 2009 година и имам следният проблем, при каране на колата, започва да изгася и да се включва сам RNS-E, колата се заключва и се отключва сама. Забелязах, че като пусна чистачките при движение нагоре RNS-E спира и също при движение на волана в завои. Някои имал ли е подобен проблем? Волана е мулти. Възможно ли да не е свързана правилно RNS-E? 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Виж снопа с кабели който минава под кутията на филтъра, разцепи шлауха и виж кабелите дали не се е протрила обвивката им. Имах голям проблем с този сноп кабели, които се бяха протрили (обвивката им)  и колата гаснеше на тихи претрисаше в движение и на диагностика никакви грешки нямаше. А ме караха да сменям дюзи прегледай сноповете на кабелите да не окъсяват някъде. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Това прилича на моя проблем от преди време. Особено в топло време го правеше - многократно включване изключване на радиото, отключване заклпчване на вратите.... Майсторите ме мислеха за луд, но проблемът, както сам открих решение по дриги форуми, се оказа в клемореда. Сменя се елементарно - трябва да си махнеш корите под волана и се вижда. Директно се маха стария и се слага новия. На букса е. Няма щипки, няма кабели (кола модел година 2008) всеки с отвертка би се справил

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...