Jump to content

8P 2.0TDI BMN Трудно първо палене


Darkboundd

Recommended Posts

Здравейте, от няколко дни съм собственик на въпросният модел, за сега доста добри впечатления, но имам няколко досадни проблемчета за оправяне. 

 

При първо палене сутрин, колата малко се изтърсва така да го кажем и след това пали, след това през деня проблеми никакви.

Изчистихме ЕГР-а и всмукателният колектор, беше мазало от всякъде, смених и горивният филтър, който направо си беше черен, но разлика няма. Интересното е, че точно него ден като ги направихме тези процедури, колата стоя на закрито в сервиза цял ден, т.е. поне 8 часа, и след като я сглобихме си запали от раз без да го прави това притрисане, но на следващият ден навън сутринта пак.

 

Ето клипче: 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравей, при мен беше доста по-тегаво паленето и се оправи с нов акумулатор и рециклиране на стартер (свалих го сам и го носих при едни момчета близо до Сити център мол София). Дано съм ти бил полезен.

 

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

И аз имам същият проблем, не съм пробвал с друг акумулатор и не знам дали е от него или от нещо друго, виждам че темата е на 4 месеца, ако си намерил решение на проблема, ще е много полезно да го споделиш, както за мен така и за останалите колеги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...