nikolaysp Report post Posted December 20, 2020 Здравейте, имам проблем с дистроник, дава че не работи, ходих до ауди казаха ми че е от антената не подава gps сигнал, давметна и навигацията ме пращаше някъде по света. Смених антената с алтернатива вътрешна, навигацията тръгна, но не и другата цяла система(круиз контрол и тн) та въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Quote Share this post Link to post Share on other sites
plamen sf Report post Posted December 20, 2020 Понякога се бъгват тия дистроници,после от самосебе си се оправят.. П.П.Правил ли си им укрепване,да не са ги разместили и да трябва калибриране? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolaysp Report post Posted December 20, 2020 В антената е проблема, от ауди ми казаха,но въпроса ми е че не теъгва с алтернативна трябвало антената да е специална която разчитала и дистроници Quote Share this post Link to post Share on other sites
billysezgo Report post Posted May 1, 2021 Антената за gpsa какво общо има с дистроника??? За мен няма нищо общо. Quote Share this post Link to post Share on other sites