Jump to content

plamen sf

Members
  • Мнения

    4173
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    .

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

3839 профилни разглеждания

plamen sf's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А6 C8 си е спортно елегантна кола а не лимузина,така че за мен лично въздушно окачване не е необходимо,ако искаш комфорт и въздух отиваш на A8.. Както каза Веско най важното е да е бензин/лично мнение/,а единственото добро е 55 TFSI,всичко под него е компромис. Аз мразя и не карам дизел. На мен возията без въздушно при А6 С8 ми допада много,моето е на 20-ки джанти и ми е супер.Като цяло е много добра колата.НО силно препоръчвам да е натоварена с всичко възможно като екстри за да усетиш че имаш найстина А6 С8... Ако нещо друго те интересува за модела питай..
  2. Пак са се появили ,,разбирачи''' за колите от САЩ.....
  3. Както е казал Желяз,проблем с турбините на 4.0Т няма,по-честа смяна на цедката и няма грижи..понеже се запушва. Иначе 4.0Т е супер мотор,ако беше ,,нежен'' нямаше да е в S и RS версиите.... V8 си е V8,а пък с тия две турбини...ммм много ме кефи ,само дето е супер тиха тая кола,направо дразни,за А8 става въпрос. Е и @Бако Мецан се оплакваше,даже при S7 ,че е много тиха.
  4. В София ли?Ако да например: Ди брос-Цецо Ваген сервиз-Жоро Аудито
  5. На тия нещастници от дас ауто колело няма да им закарам вече... Тия сертификати НЕ важат! Аз дистрониците съм ги укрепил+аларма на решетките+рапидки/невидими/ на решетките...тряя счупат всичко,а и алармата ще се включи при махане още на първата решетка 😉 Ако те интересува къде,на лично.
  6. Като белите чорапи.......трудно..
  7. Глас за бензина! На моето 4.0TFSI средния разход за последната една година е 14/100. Като 80% е градско София.За дизел повече в тоя живот не искам да чуя. 4.0Т за мен е страхотен мотор.
  8. Като купиш кола от САЩ се плаща веднага колата+такси търг,кораб и т.н. Като дойде се плаща мито+ддс+митници и т.н. Всичко е на няколко етапа в рамките на 2-3 месеца.
  9. plamen sf

    Ауди А7 3.0TDI C7

    Важното е да е евтинко 😁😁
  10. Когато ти е на поръчка,ще ти излезе доста по евтино отколкото да я вземеш от тук.Караш 2-3 години и пак я продаваш за колкото си я купил. Един пример набързо. А6 3.0TFSI 2018г 40х.км Тази кола тук е 60,а ще ти излезе направена и регистрирана на около 35-40 Ако те интересува мога да я купя,докарам,оправя и регистрирам. Просто това е примерна обява... https://www.iaai.com/vehicledetails/38551424?RowNumber=7
  11. Зависи с каква цел ти трябва колата,багаж,деца и т.н. За тия пари аз бих избрал А6 фейслифт с 3.0TFSI,автомат и куатро.По луксозна,по голяма и с по хубав мотор.Ако не ти е проблем да чакаш 2-3 месеца и нямаш проблем за кола с щета,най добре на поръчка от САЩ или Канада.
×
×
  • Create New...