plamen sf

Members
 • Content Count

  4,165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About plamen sf

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  .

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

2,966 profile views
 1. Глас за бензина! Нооо....като бивш собственик на две Аудита с 3.0TFSI го бих предпочел него пред 4.2FSI,това си е мое мнение де.Но пък и V8 си е V8 ...😉 Каквото и да вземеш,да е на възможно най малко километри обаче! П.П. Мразя дизел 😁
 2. Като купиш кола от САЩ се плаща веднага колата+такси търг,кораб и т.н. Като дойде се плаща мито+ддс+митници и т.н. Всичко е на няколко етапа в рамките на 2-3 месеца.
 3. Важното е да е евтинко 😁😁
 4. Когато ти е на поръчка,ще ти излезе доста по евтино отколкото да я вземеш от тук.Караш 2-3 години и пак я продаваш за колкото си я купил. Един пример набързо. А6 3.0TFSI 2018г 40х.км Тази кола тук е 60,а ще ти излезе направена и регистрирана на около 35-40 Ако те интересува мога да я купя,докарам,оправя и регистрирам. Просто това е примерна обява... https://www.iaai.com/vehicledetails/38551424?RowNumber=7
 5. Зависи с каква цел ти трябва колата,багаж,деца и т.н. За тия пари аз бих избрал А6 фейслифт с 3.0TFSI,автомат и куатро.По луксозна,по голяма и с по хубав мотор.Ако не ти е проблем да чакаш 2-3 месеца и нямаш проблем за кола с щета,най добре на поръчка от САЩ или Канада.
 6. При мен не е B9 но пак е Ауди.Само при подаване на газ виеше,от 30-40 нагоре .На място и на неутрална не,само на скорост и при даване на газ.Понеже майсторите бяха сигурни че е диференциал смениха и преден и заден и пак виеше.Оказа се вътре нещо в кутията.На проба грешка беше.Не съм платил диференциалите разбира се.
 7. Колата коя година е,че ми е интересно дали фейса са си фабрично с лед?
 8. Мразя дизел,имал съм но не е моята кола
 9. Още ли караш S7-цата,или я смени?
 10. При един приятел с магазин за гуми и джанти. П.П.Не са нови,на два месеца са,слагаха ги на А8 като моето,но човека го е продал с други джанти.