plamen sf

Members
 • Content Count

  4,171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About plamen sf

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  .

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

3,400 profile views
 1. Както е казал Желяз,проблем с турбините на 4.0Т няма,по-честа смяна на цедката и няма грижи..понеже се запушва. Иначе 4.0Т е супер мотор,ако беше ,,нежен'' нямаше да е в S и RS версиите.... V8 си е V8,а пък с тия две турбини...ммм много ме кефи ,само дето е супер тиха тая кола,направо дразни,за А8 става въпрос. Е и @Бако Мецан се оплакваше,даже при S7 ,че е много тиха.
 2. В София ли?Ако да например: Ди брос-Цецо Ваген сервиз-Жоро Аудито
 3. На тия нещастници от дас ауто колело няма да им закарам вече... Тия сертификати НЕ важат! Аз дистрониците съм ги укрепил+аларма на решетките+рапидки/невидими/ на решетките...тряя счупат всичко,а и алармата ще се включи при махане още на първата решетка 😉 Ако те интересува къде,на лично.
 4. Глас за бензина! На моето 4.0TFSI средния разход за последната една година е 14/100. Като 80% е градско София.За дизел повече в тоя живот не искам да чуя. 4.0Т за мен е страхотен мотор.
 5. Като купиш кола от САЩ се плаща веднага колата+такси търг,кораб и т.н. Като дойде се плаща мито+ддс+митници и т.н. Всичко е на няколко етапа в рамките на 2-3 месеца.
 6. Важното е да е евтинко 😁😁
 7. Когато ти е на поръчка,ще ти излезе доста по евтино отколкото да я вземеш от тук.Караш 2-3 години и пак я продаваш за колкото си я купил. Един пример набързо. А6 3.0TFSI 2018г 40х.км Тази кола тук е 60,а ще ти излезе направена и регистрирана на около 35-40 Ако те интересува мога да я купя,докарам,оправя и регистрирам. Просто това е примерна обява... https://www.iaai.com/vehicledetails/38551424?RowNumber=7
 8. Зависи с каква цел ти трябва колата,багаж,деца и т.н. За тия пари аз бих избрал А6 фейслифт с 3.0TFSI,автомат и куатро.По луксозна,по голяма и с по хубав мотор.Ако не ти е проблем да чакаш 2-3 месеца и нямаш проблем за кола с щета,най добре на поръчка от САЩ или Канада.
 9. При мен не е B9 но пак е Ауди.Само при подаване на газ виеше,от 30-40 нагоре .На място и на неутрална не,само на скорост и при даване на газ.Понеже майсторите бяха сигурни че е диференциал смениха и преден и заден и пак виеше.Оказа се вътре нещо в кутията.На проба грешка беше.Не съм платил диференциалите разбира се.
 10. Колата коя година е,че ми е интересно дали фейса са си фабрично с лед?