Jump to content

Ауди а4 б5 1.9 110кс 1997г Няма мощност


Габриел123

Recommended Posts

Здравейте имам огромен проблем моля ви да ме ориентирате ще се опитам да обясня колкото се може по ясно и ако може да ме ориентирате каде да ремонтирам проблема е следниа колата ми правеше по някой път проблем докато карам примерно а 100 км и забива моцуна и неще да върви колкото и да я газиш много слабо набира като изгася двигателя и го запаля на ново се оправя и това си го правеше в порядакът на 1 година обаче сега ми го направи отново и като изгасих и запалих си остана така нищо несе промени няма мощност много слабо набира във баирите си е мъка направо незнам какво се случи помагайте каде да търся проблема 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, точно за тоя проблем има изписано тонове във форума тук, и този на VW. Няколко възможни неща - дебитомер, зацапана геометрия, актуатор на турбото, скъсани вакуми, Н75 или зацапан ЕГР и от него всмукателния колектор да се е напълнил и той с гняс. Възможно е и повече от 1 нещо да е. Не на последно място проверяваш маркучето за вакум което влиза в компютъра и мап сензора да не се е извадило(отваряш капака на компа и се вижда), ако колата ти е преди 97г. Ако е след 97г мапа е външен.

Първо правиш диагностика, виждаш грешката, след това живи логове в движение на 3-4 Предавка в диапазон 1200-4500 оборота, следят се параметрите какво се случва и ще го хванеш. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...