ilom Report post Posted January 29 Здравейте! Пиша ви като последна надежда,някой да ми помогне относно адаптация на посочения мултитроник!!! Причината е,че когато колата е топла при по-рязко тръгваме се мести назад и напред цялата и съответно оборотите се качват,но колата не помръдва. Гледах уроци относно това как се прави адаптация ,но конкретно за тази кутия не всичко особено ясно. Маслото на кутията е сменено преди 500км.Сякаш след смяната понамаля този проблем,но явно е нещо по мащабно. Моля,който не може да ми помогне КОНКРЕТНО по въпроса-изобщо да не си прави труда да ми споделя относно сваляне на цялата кутия и тн. Колата е 2.7 , 190 коня ,2011г Quote Share this post Link to post Share on other sites
valentin.petrov1 Report post Posted January 29 Следя, подобен проблем имам след смяна на масло , маховик,соленоиди и причие , но при мен малко приритва в зависимост колко газ подадеш... Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilom Report post Posted January 29 (edited) Същия е проблема ми,точно приритва като се тръгва от място Edited January 31 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Quote Share this post Link to post Share on other sites
CVT Report post Posted January 29 Съединителя за предна си е изпял песента. Не можеш със адаптация да го направиш нов. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilom Report post Posted January 29 А можеш ли да ме ориентираш като цена какво би следвало да бъде,защото никъде не намирам инфо! Благодаря! Quote Share this post Link to post Share on other sites
CVT Report post Posted January 30 Свържи се с Мишо: https://multitronic-box.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilom Report post Posted January 30 Мишо ми потвърди ,че е от съединителя,но при последваща адаптация колата е ок. Поради факта ,че колата е карана с по-малко масло от необходимото дисковете са образували филм. Когато взех колата беше доста зле положението,но вече съм минал около 1000км и има положителна развръзка,поне за момента. А съединителя колкото издържи. Quote Share this post Link to post Share on other sites