Alexandyr0101 Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Здравейте колеги гледах из нета обаче не можах да разреша проблема с купе филтъра на много места пише че е под чистачките на пасажерското място но уви моя не е там (ако имам изобщо) и се чудя къде другаде може да е Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiya Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Ако не е там значи нямаш. Повечето 100тици от преди '93 нямат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandyr0101 Posted December 13, 2022 Author Report Share Posted December 13, 2022 преди 2 минути, olimpiya написа: Колега дали знаеш тогава защо ми се запотяват прозорците дори и след като работи климатика щото ми бяха казали че е от филтира щото бил за смяна но щом нямам значи друг трябва да е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen 73 Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 https://catalog.mann-filter.com/EU/bul ето виж тук 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiya Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 @Alexandyr0101 Погледни си клапата за рециркулация на въздуха, чупи се ухото и тя се затваря, а при затворена клапа се потят джамовете яко. В такъв случай просто закачи пружинката на някое от ребрата на самата клапа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts