olimpiya

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

About olimpiya

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  2xC4 2.6&1.8T

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Перник/София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Намери си фитинг с резбата за рейката и от другата страна да е за маркуч с скоба и си сложи нов маркуч. Другия вариант е да намериш фитинг като твоя и някъде да ти "кримпнат" маркуч на него.
 2. Правено е вече, най-тегавото е да се направи къстъм колектора за турбината. Ще трябва stand alone електроника, по-големи дюзи и най-вероятно къстъм всмукателен колектор защото оригиналния на 2.6 на вакум не държи и пропуска отвсякъде камо ли бууст. П.с. Забравих да спомена, че трябва да се разреди мотора иначе Сток карантията до 200 коня държи уж.
 3. Колата ти няма датчик колянов вал, има само този в делкото. За да няма Искра възможните причини не са чак толкова много. Ако имаш познания и диодна пробна лампа провери на буксата на датчика на хол в делкото на средния ПИН при въртене да стартер дали има импулси. От там вече ще се решава какво що. Къде се намираш?
 4. Здравейте имам проблем с АЕБ мотор и той е, че бууста е около 0,2-0.3 понякога 0.4 и мнооого рядко стига 0.5. Грешки в ВАГ-КОМ няма. Лоста на уестгейта не е запекъл и паричката е здрава, защото с откачен маркуч от самия уестгейт има бууст 1,4-1,6. Смених н75 с нов такъв от ТФСИ, дебитомера е китайски.Проверени пътища не губи никъде налягане. Съмнявам се в дебитомера и дросела? Какви стойности трябва да дават горе долу и на кои канали да гледам точно?
 5. Не са, има разлика в мигачите и от там в калниците. Стават да се сменят ако ги вземеш заедно с мигачите..
 6. По другите теми вече съм забравил как какво що, но за АБС-а имам същата 100ца и беше от компютъра под задната седалка. Тези нямат диагностика и не може да се гледа, но като го отворих да го разгледам беше пълен с окис. Смених го и системата работи на 100%!
 7. Правил съм го на не една кола вече.. От АСЕ на 2.6 АВС на А6 С4 и от ААD 2.0 на 1.8Т АЕB от А4ка на 100 С4. Всичко става ама трябат много нерви и пари. Замисли се дали за теб си заслужава колата да вложиш сумата и още веднъж в нея, ако да тогава може да се захващаш ще ти обясня всичко което те интересува.
 8. Една интересна 100ца
 9. Ще трепери от грешката за смесите.. Тя каква е Mixture Adaptation ли е? И ако да Add или Mull e. Както казаха над мен дебитомер, ниско налягане на бензина(помпа, филтър), инжектори. Малко вероятно, но възможно лагава ламбда сонда.
 10. Самия датчик на казанчето на спирачната течност проверете. Ако е наред той тогава друго табло..Обикновените табла без борд и чек имат проблеми в схемите си и се е случвало дори тук в форума има тема някъде как въпросната удивителна си е проблем на таблото не на колата.
 11. По-скоро мисля, че това е АМ антената за радиото в тези стъкла. И аз съм ги гледал, че имат кабели, но съм почти убеден, че не са за подгрев.
 12. Аз по-горе в моя пост говорех за същото, но съм почти сигурен, че колегата Georgi99 говори за запалена кола и проблема му най-вероятно е или управлението на климатика или датчика на радиатора.
 13. Аз не съм виждал Ауди от тези години на което перките да работят след гасенето на двигателя. Има ли вариант да работят на загасена кола?