Nomakbg Posted June 1, 2023 Report Share Posted June 1, 2023 Здравейте, Продавам автомобила си. Нямам вакум и headup display.- Matrix фарове- Keyless entry/Keyless start- Панорама- Динамични мигачи- Night vision камера- 360 камера- Дистроник- Lane assist- Self Park assistance- 4 зонов климатроник- Телевизори за задните седалки- Ел. седалки, огледала и багажник- Подгрев- Дигитален дисплей на километража с опция да изкара навигацията.- Въздушно окачване- 8HP ZF- 3. 0 BiTdi 320hp- BOSE surround sound- Wireless charging phone- 20 цола ОЗ джанти- Чисто нови зимни гуми- Бленди за затъмняване на всички огледалаЗа повече въпроси моля обадете се на телефона. 0893662663 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impress_me Posted June 7, 2023 Report Share Posted June 7, 2023 Километри, година и цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomakbg Posted June 8, 2023 Author Report Share Posted June 8, 2023 (edited) @Impress_me 174k в момента. 2015г - Цената е въпрос на договорка, но таргета е около 56-58к. Сега, отварям скоба, ако има сериозен интерес естествено ще дискутираме. Продавам я чисто и просто защото нещо друго ми хвана окото много сериозно и предпочитам да не задържам две скъпи коли в гаража. Edited June 8, 2023 by Nomakbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomakbg Posted June 8, 2023 Author Report Share Posted June 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts