Jump to content

Audi A3 2008 1.4TFSI


Recommended Posts

@alexkuzmanov На първо време добър външен вид, може би запазена, но нищо не може да се каже, преди да се прегледа от майстор, или най-добре в сервиз. От къде е внос? За 2008 г. кола хич не мисля че са реални километрите. Масово ги смъкват на 160-180 хил. Иначе 125к.с. турбо с ръчка, имай предвид че ще върви доста добре, точно както доброто старо А3 125к.с. 1.8 без турбо. Трябва да потърсиш инфо дали харчи масло, това им е масов проблем от тези години.

 

Иначе добро оборудване, а подгрева на седалките да знаеш е голям плюс за Бг климата, тествай го и него дали е наред, най-лесно е. Общо взето трябва да провериш всичко, да знаеш след закупуване какво те чака като разходи, в т.ч. двигател, съединител, окачване, климатроник (тест на HVAC устройствата задължително, прави се за по-малко от минута с диагностиката), рейка (ако е електрическа и е заминала, смяната е скъпа) , а тези май бяха точно с такава.

 

Ако сериозно си й хвърлил око и мислиш да я караш за преглед в сервиз, пиши ми на лично да ти кажа къде могат да ти свършат тази работа.

Редактирано от user12321
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...