Ivan Markov Публикувано 28 Октомври 2023 Доклад Share Публикувано 28 Октомври 2023 До вчера както ел.стъклата така и централното на колата работеха. Днес сутринта влизам в автомобила и забелязах, че прозорците не се свалят, по-късно съответно видях, че и централното не работи (понеже отключвам с ключ, а не с дистанционно, се отключва само шофьорската врата), та въпроса ми е, възможно ли е това да е от комфорт модула или има изгорял бушон? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasi F Публикувано 10 Ноември 2023 Доклад Share Публикувано 10 Ноември 2023 Колега търси предпазител F38-10A, F6-5A,F37-10A, F14-10A. Отваряш капака отляво на волана почти срещу огледалото но отвътре и ако свети интериорното осветление търсиш само първите два които съм писал. Има табела с предпазителите но е на немски. Брои се от най горните отляво надясно но при малките, след това имаше уловка че се именуват вертикално. Успех мисля че е предпазител, който е паднал заради натоварване от двиг. за прозорците. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване