banyo97 Posted April 3 Report Share Posted April 3 Здравейте, карам A4 B7 2.0TDI 170к.с. quattro с код на мотора BRD и ръчна ск.кутия. От две години имам колата и от както съм я купил имам излизаща 2ра скорост, но само при спускане/връщане на газта. При изкачване/ускорение колата няма проблем. Реших обаче че е време този така дразнещ проблем да бъде отстранен и се колебая дали да отварям кутията за ремонт или да я подменя. Моля за съвет за евентуалния проблем в кутията и ако някой друг е правил колко му е излезнало като части. Имам и вариант за подмяна с кутия от 3.0TDI A6, но не знам дали е същата като захвати, разери, предавателни числа и така нататък. Моля за съвет кой от двата варианта е по удачен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Envo Posted April 3 Report Share Posted April 3 Аз бих ремонтирал, защото "новата" кутия не знаеш в какво състояние е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Митака55555 Posted April 3 Report Share Posted April 3 Нитро 93 е човекът Link to comment Share on other sites More sharing options...
banyo97 Posted April 3 Author Report Share Posted April 3 (edited) Не открих потребител с такова или подобно име на кирилица и латиница. Иначе потребители с Nitro в името има доста. Като допълнение към първоначалния въпрос, дали изобщо кутията от 3.0TDI A6 на става моето Edited April 4 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEN_NA_TDI Posted April 3 Report Share Posted April 3 (edited) Напиши в гугъл НИТРО-93, това не е потребител от форума. Edited April 3 by FEN_NA_TDI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Митака55555 Posted April 4 Report Share Posted April 4 Във фейса е нитро 93 ремонтира ръчни кутии само . Лично аз съм доволен. Втора година след ремонта нямам проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts