Jump to content

Envo

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Envo

  1. Напълно съм съгласен. Аз си взех същата конфигурация, само дето не можах да подкарам задната афтърмаркет камера.
  2. Сега видях, че е писал, но с този тъмен шрифт на тъмната тема нищо не си личи
  3. Кажи какъв ти е бюджета и какви са ти критериите за избор на автомобил? Дизел/бензин, хечбек/седан/комби, автомат/ръчка и т.н., че да можем да те насочим.
  4. Аз бих ремонтирал, защото "новата" кутия не знаеш в какво състояние е...
  5. Колега, би ли споделил малко повече инфо: от къде си взе бутона, какви манипулации са нужни за монтажа. Аз нямам тази функция и имам интерес за такъв ретрофит.
  6. Envo

    Егр,дпф, вихрови клапи

    С какъв софтуер се премахва? Възможно ли е с VCDS или трябва отделна карта?
  7. Скоро ходих при едно момче да ми обучи 2ри ключ. Направи го за 5мин. Момчето се намира зад сервиз Мерцедес, по-точно - има един ТИР паркинг до него, влизаш в паркинга и в дъното. Момчето се казва Мурат. За диагностики и подобни ходя само при него! Ако имаш интерес ми пиши на лично да ти дам телефон.
  8. Envo

    Гуми и джанти за A3 8P

    Винаги гледам да се придържам към заводските размери, които е дал производителя. Принципно ги пише или на колонката на шофьорската врата или на капачката на резервоара отвътре.
  9. Точно така. Цената е била соленичка Ако не ти е проблем, може ли да ми дадеш ОЕ номер, защото ще търся от морга 2ра у-ба. Миналата година са сменяли с афтърмаркет, но е изкарала 3-4 месеца....
  10. WAUZZZ8R2AA093228 Тази лайсна около ск. лост. Моята е s-line, т.е. лайсната е matt brushed aluminium. Благодаря
  11. Envo

    Проблем с табло VDO

    Имаш ли някакви номера на старото табло? ОЕ номер?
  12. Envo

    Q5 - проблеми и решения

    Колеги, предполагам и вие имате оплаквания от декоративната лайсна около ск. лост при Q5 (мисля и при други модели я има). Някой от вас може ли да предложи решение за възстановяване на тази лайсна, тъй като доста от тях са надрани, чукнати, имат забележки. Облепяне, бояджия, китване и т.н. Има китайски аналози с имитацията на карбон, но ще се различава интериора. Трябва да се сменят и другите лайсни, които са на вратите и таблото... Моята специално е драскан алуминий, тази която се слага на с-лайн. Да намериш читава от кола за части се оказва мисия невъзможна... Моля, споделете вашия опит с тези лайсни?
  13. Envo

    Гуми и джанти за A3 8P

    Дават й стандартно 205/55/R16. Този размер гуми е един от най-разпространените. Аз бих заложил на тях.
  14. Envo

    Гуми и джанти за A3 8P

    сподели малко повече инфо за колата: година, мотор, коне...
  15. Скоро се разрових в нета за смяна на този филтър на Q5 2.0tdi. Намерих, че този фитър е вграден в капака на клапаните и се сменя целия капак. При демонтажа на капака имате достъп до дюзите, прави се проверка на дюзите и се сменят дифтунгите. Някой друг ако има повече инфо да сподели.
  16. Envo

    Смяна на Multimedia ?

    Остана да вържа задната камера на афтърмаркет мултимедията. Някой, който е връзвал на Q5, знае ли какъв цвят са кабелите за заден ход? Говоря за снопа кабели, който минава от тавана през 5-тата врата?
  17. Здравей, може ли цена за предна дясна "машинка" за централното. Колата е Audi Q5 2010г. Мога да предоставя и рама, ако е нужно. Благодаря!
  18. Envo

    Aftermarket Android за Concert на Q5

    Да споделя какво монтирах на моето кю. Нямам MMI, с concert съм, имам оригинално аукс кабел в подлакътника. Закупих си тази медия, която е LOW 8-64GB RAM, камера за задно виждане на дръжката за отваряне на 5-тата врата и кабел за airbag-а. Всичко от този продавач: https://www.aliexpress.com/item/1005005879931573.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.1f2b18028NcTqr Нещата дойдоха за няколко дни, докараха ми ги със спиди до вкъщи. Всичко беше много добре опаковано. Монтирах медията и все още я проучвам. Камерата за задно виждане ще монтирам в последствие. Имат и кодове за отстъпка за над определени суми. На мен всичко ми стъпа малко над 700лв с доставката. Ако имате въпроси съм на разположение.
  19. Envo

    Q5 - проблеми и решения

    Благодаря колега, остава да издиря и инфо за филтъра за картерна вентилация.
  20. Envo

    Q5 - проблеми и решения

    Колеги, търся следната информация за Audi Q5 2.0тди 177: 1. филтъра за картерна вентилация - ако може някакъв ОЕ номер 2. масло на заден диференциал - колко събира и ОЕ номер на маслото. Благодаря предварително!
  21. https://www.audiworld.com/forums/q7-mk-1-discussion-112/cold-weather-starting-error-missing-answer-notification-0x450-2771700/ Виж тази тема, може да ти помогне.
  22. Envo

    Обслужване на B(8.5) 2.0 TDI

    Честито, със здраве да си я караш. Аз проверих моето ауди в Hobby Car срещу сумата от 60лв. Тук във форума има кой да ти я провери също срещу доста по-малка сума ако не се лъжа. Трябва да смъкнеш картера, няма как.
×
×
  • Create New...