Jump to content

Envo

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Envo

  • Рожден ден 28.09.1990

Друго

  • Kaра
    Audi Q5 2.0TDI 177

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Русе

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Envo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, би ли споделил малко повече инфо: от къде си взе бутона, какви манипулации са нужни за монтажа. Аз нямам тази функция и имам интерес за такъв ретрофит.
  2. Envo

    Егр,дпф, вихрови клапи

    С какъв софтуер се премахва? Възможно ли е с VCDS или трябва отделна карта?
  3. Скоро ходих при едно момче да ми обучи 2ри ключ. Направи го за 5мин. Момчето се намира зад сервиз Мерцедес, по-точно - има един ТИР паркинг до него, влизаш в паркинга и в дъното. Момчето се казва Мурат. За диагностики и подобни ходя само при него! Ако имаш интерес ми пиши на лично да ти дам телефон.
  4. Envo

    Гуми и джанти за A3 8P

    Винаги гледам да се придържам към заводските размери, които е дал производителя. Принципно ги пише или на колонката на шофьорската врата или на капачката на резервоара отвътре.
  5. Точно така. Цената е била соленичка Ако не ти е проблем, може ли да ми дадеш ОЕ номер, защото ще търся от морга 2ра у-ба. Миналата година са сменяли с афтърмаркет, но е изкарала 3-4 месеца....
  6. WAUZZZ8R2AA093228 Тази лайсна около ск. лост. Моята е s-line, т.е. лайсната е matt brushed aluminium. Благодаря
  7. Envo

    Проблем с табло VDO

    Имаш ли някакви номера на старото табло? ОЕ номер?
  8. Envo

    Q5 - проблеми и решения

    Колеги, предполагам и вие имате оплаквания от декоративната лайсна около ск. лост при Q5 (мисля и при други модели я има). Някой от вас може ли да предложи решение за възстановяване на тази лайсна, тъй като доста от тях са надрани, чукнати, имат забележки. Облепяне, бояджия, китване и т.н. Има китайски аналози с имитацията на карбон, но ще се различава интериора. Трябва да се сменят и другите лайсни, които са на вратите и таблото... Моята специално е драскан алуминий, тази която се слага на с-лайн. Да намериш читава от кола за части се оказва мисия невъзможна... Моля, споделете вашия опит с тези лайсни?
  9. Envo

    Гуми и джанти за A3 8P

    Дават й стандартно 205/55/R16. Този размер гуми е един от най-разпространените. Аз бих заложил на тях.
  10. Envo

    Гуми и джанти за A3 8P

    сподели малко повече инфо за колата: година, мотор, коне...
  11. Скоро се разрових в нета за смяна на този филтър на Q5 2.0tdi. Намерих, че този фитър е вграден в капака на клапаните и се сменя целия капак. При демонтажа на капака имате достъп до дюзите, прави се проверка на дюзите и се сменят дифтунгите. Някой друг ако има повече инфо да сподели.
  12. Envo

    Смяна на Multimedia ?

    Остана да вържа задната камера на афтърмаркет мултимедията. Някой, който е връзвал на Q5, знае ли какъв цвят са кабелите за заден ход? Говоря за снопа кабели, който минава от тавана през 5-тата врата?
  13. Здравей, може ли цена за предна дясна "машинка" за централното. Колата е Audi Q5 2010г. Мога да предоставя и рама, ако е нужно. Благодаря!
×
×
  • Create New...