Envo

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

About Envo

 • Rank
  User
 • Birthday 09/28/1990

Друго

 • Kaра
  Audi Q5 2.0TDI 177

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Русе

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. С какъв софтуер се премахва? Възможно ли е с VCDS или трябва отделна карта?
 2. Скоро ходих при едно момче да ми обучи 2ри ключ. Направи го за 5мин. Момчето се намира зад сервиз Мерцедес, по-точно - има един ТИР паркинг до него, влизаш в паркинга и в дъното. Момчето се казва Мурат. За диагностики и подобни ходя само при него! Ако имаш интерес ми пиши на лично да ти дам телефон.
 3. Винаги гледам да се придържам към заводските размери, които е дал производителя. Принципно ги пише или на колонката на шофьорската врата или на капачката на резервоара отвътре.
 4. Точно така. Цената е била соленичка Ако не ти е проблем, може ли да ми дадеш ОЕ номер, защото ще търся от морга 2ра у-ба. Миналата година са сменяли с афтърмаркет, но е изкарала 3-4 месеца....
 5. WAUZZZ8R2AA093228 Тази лайсна около ск. лост. Моята е s-line, т.е. лайсната е matt brushed aluminium. Благодаря
 6. Имаш ли някакви номера на старото табло? ОЕ номер?
 7. Колеги, предполагам и вие имате оплаквания от декоративната лайсна около ск. лост при Q5 (мисля и при други модели я има). Някой от вас може ли да предложи решение за възстановяване на тази лайсна, тъй като доста от тях са надрани, чукнати, имат забележки. Облепяне, бояджия, китване и т.н. Има китайски аналози с имитацията на карбон, но ще се различава интериора. Трябва да се сменят и другите лайсни, които са на вратите и таблото... Моята специално е драскан алуминий, тази която се слага на с-лайн. Да намериш читава от кола за части се оказва мисия невъзможна... Моля, споделете вашия опит с тези лайсни?
 8. Дават й стандартно 205/55/R16. Този размер гуми е един от най-разпространените. Аз бих заложил на тях.
 9. сподели малко повече инфо за колата: година, мотор, коне...
 10. Скоро се разрових в нета за смяна на този филтър на Q5 2.0tdi. Намерих, че този фитър е вграден в капака на клапаните и се сменя целия капак. При демонтажа на капака имате достъп до дюзите, прави се проверка на дюзите и се сменят дифтунгите. Някой друг ако има повече инфо да сподели.
 11. Остана да вържа задната камера на афтърмаркет мултимедията. Някой, който е връзвал на Q5, знае ли какъв цвят са кабелите за заден ход? Говоря за снопа кабели, който минава от тавана през 5-тата врата?
 12. Здравей, може ли цена за предна дясна "машинка" за централното. Колата е Audi Q5 2010г. Мога да предоставя и рама, ако е нужно. Благодаря!
 13. Да споделя какво монтирах на моето кю. Нямам MMI, с concert съм, имам оригинално аукс кабел в подлакътника. Закупих си тази медия, която е LOW 8-64GB RAM, камера за задно виждане на дръжката за отваряне на 5-тата врата и кабел за airbag-а. Всичко от този продавач: https://www.aliexpress.com/item/1005005879931573.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.1f2b18028NcTqr Нещата дойдоха за няколко дни, докараха ми ги със спиди до вкъщи. Всичко беше много добре опаковано. Монтирах медията и все още я проучвам. Камерата за задно виждане ще монтирам в последствие. Имат и кодове за отстъпка за над определени суми. На мен всичко ми стъпа малко над 700лв с доставката. Ако имате въпроси съм на разположение.