Jump to content

Загуба на обороти и гаснене


Samurai

Recommended Posts

Здравейте,

Напоследък зачести проблема и не знам къде да го търся.. Колата е А3 8L 97-ма и е на газ. Водих я при газаджия, не успя да открие проблема, той не е и постоянен проблем, ама напоследък зачести повече.. На бензин нямам такива проблеми, само на газ. Като е загряла и бързо прехвърля на газ като я запаля, а проблема е като държа съединител и спирачка и в момента в който докосна газта, без да пускам съединител, даже без да натискам газта (едвам докосвам педала), колата се разтриса, оборотите падат и гасне.. Примерно най-тегаво е на някой светофар.. Прави го по няколко пъти, ако съм по-упорит на 3-4тия път тръгва, като едвам вдига над 1300 оборота, а след 100тина метра с газ на макс се оправя.. На бензин този проблем го няма, всичко си работи чудесно.. Ходих при газаджия, връзва компютър, гледа я, каза има леко падане на оборотите, ама е нормално и не успяхме да го хванем проблема.. Някой подобно нещо случвало ли му се е и от какво може да бъде?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен от някъде засмуква повече въздух и сместа става бедна и гасне. Огледай всички съединения и маркучи от въздушния филтър до колекторните тръби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и от колектора да е било, него не го бях проверявал.. Ама с моя късмет, ей сега днес сутринта тръгнах да я паля и всмукателния колектор изгърмя се разглоби... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...