Jump to content

Не пали Audi A6 4F, 3.0TDI V6 2004/5

d.devinizov

Recommended Posts

Здравейте колеги :)

Миналата седмица имах проблем с Аудито. Паркирах пред вкъщи, след около час излизам и не искаше да запали. Предположих, че няма много гориво (все още не беше светнала лампата). Налях 5л и запали. След 2-3 дни отново същия проблем. Закачих я на диагностиката и изписа, че е от имобилейзера. Изчистих грешката и отново запали. След няколко дни обаче започна редовно да не пали и след триене на грешката се оправяше...до миналия ден. Не иска изобщо да пали, дори и след триене на грешката. Закачих друг имобилайзер от другото ауди, което е идентично и не искаше да пали. Взех моето и го закачих за другото - запали за 1-2 секунди и спря, което е номрално. Реално проблемът според мен не е от имобилайзера, а нещо друго.

Прикачвам файл с репорта от VCDS. Ако някой може да каже от какво е, ще съм благодарен :)

Scan-A6-4F.txt

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата има безброй грешки. 
Аз бих започнал от релетата и ЕКУ-то под чистачките от двете страни, да се види състоянието им. Да се извадят и прегледат. 
Може и кормилната колона да прави проблем. Дава ли на контакт и светват ли лампите по таблото преди да се опитваш да палиш?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата има 68 грешки, много от тях са за кормилната колона, а мисля в нея е функцията за иммо. Трябва да се започне от някъде...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На първо време, какво може да се направи? Освен да се прегледа ECU-то.

Редактирано от d.devinizov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...