OvivO

Members
 • Content Count

  4,709
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

About OvivO

 • Rank
  Който си искам

Друго

 • Kaра
  A6 4F 3.0 TDI

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  The Earth

Recent Profile Visitors

2,834 profile views
 1. @CVT: може и от друго да е било при мен, но определено се чувстваше така. Колата я взех лятото и със зимни 16", дойде октомври, когато сложих зимните, все едно от ски обувки скочих директно в гуменки, такова бе усещането по няколко критерия. След това разкарах и двата комплекта и закупих 17", че в ауди форум и със 17" ти се подиграват @Gangbango: намери за проба от някъде 19 и усети как ще е, може да има и по-леки 19", но всяко кило на главината си се усеща. Аз предпочитам комфорт и удобство, докато съм в колата, отколкото красота, докато отивам или се отдалечавам от нея @Gangbango: интересна е и разликата в кг между 225/50/17 и 255/35/19
 2. TN4, 19", ет42 или ет40 бяха, 9J мисля или 9.5J гумите бяха 235/45/19 пак по спомен с гумите едно колело си беше над 25кг интересно оригинална ауди 17" какви кг средно е
 3. зависи колко са по-тежки, с всяко кило на главините си е в повече. Моят дърт шлеп го взех с 19", е нямаше такава липса на инерция, а по квартални улички ляв/десен - без спирачка, когато пуснех газта и колата осезаемо спираше двата комплекта сега са ми 17"
 4. супер, но ми е странно чак и да нощува колата при тях... в коя фирма го смени? sps или gold glass?
 5. ако спазиш външния диаметър на колелото, а трябва, ще е по-ниска гумата, няма как да не усетиш разлика във возията, динамиката и разхода. 17" ще ти возят по-твърдо, тежат повече и колата ще набира по-бавно, ще има по-малка инерция и ще гори повече.
 6. @janoar мисля, че познава добре този двигател и може да знае за проблем с топъл старт.
 7. супер, значи е високо ниво няма да имате проблем с никое streaming приложение. По-евтините тв боксове поддържат само DRM Level 3 и греда, ако се изисква level 1.
 8. може и оголени кабели във фара
 9. дихтунги, направо на всички дюзи
 10. обтегачи или вериги - ще се чуват отчетливо. Не мисля, че ще работи неравномерно двигателят.
 11. дюзи може би пуши ли малко и мирише ли на неизгоряла нафта
 12. по пътя на логиката - това няма да сработва и рутър ще се държи като 4G dongle.
 13. Екстра сим услугата по дизайн е преди всичко за войс повиквания. Когато екстра сим с data се постави в 4G у-во, което не поддържа voice (обаждания), при получаване на обаждане, това се отразява на цялото повикване и то не може да бъде осъществено за нито едно устройство, защото трябва да сработи за всички устройства, в които има екстра сим карти.
 14. то всъщност зависи от две неща: 1. какво drm поддържа устройството, може да се види с app DRM Info, най-висок левел е 1 2. самото приложение какви изисквания има drm 3 или drm 1 по-ниските модели са само drm 3 и не тръгва стрийминг, който изисква drm 1. Интересно вашата медия кой левел поддържа.
 15. на моя тв бокс подкарах netflix, но hbo go & a1 xplore tv go - не тръгват, като xplore tv вади DRM грешка. Самият тв бокс поддържа drm level 3, а някои приложения искат най-високия drm level 1... Интересно дали @VBI и @lavatrice са подкарали подобни movie streaming приложения на андроид медията?