Николас Публикувано 25 Август 2024 Доклад Share Публикувано 25 Август 2024 Здравейте светна ми adblue fault след което установих теч. Когато го отстраних лампите продължиха да светят. Как мога да го зануля? Audi Q5 40tdi 190hp Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pu6kata Публикувано 27 Август 2024 Доклад Share Публикувано 27 Август 2024 По принцип би трябвало като навъртиш 1-2км да се занули само, ако наистина си отстранил проблема. Мен така ми се откачаше тръбичката и излизаше fault, после при закачане изчезваше fault-a. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Николас Публикувано 31 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 31 Август 2024 (Редактирано) А при вас коя тръбичка по точно се откачи и как я оправихте? Редактирано 2 Септември 2024 от VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pu6kata Публикувано 27 Септември 2024 Доклад Share Публикувано 27 Септември 2024 тази се откачаше: оправих се по другия начин... намерих човек да ми изключи АдБлу-то. От тогава съм навъртял над 20 хиляди км и не съм имал грижи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Николас Публикувано 28 Септември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 28 Септември 2024 (Редактирано) Ако може телефон за връзка да те попитам нещо? Редактирано 30 Септември 2024 от VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sokola Публикувано 4 Януари Доклад Share Публикувано 4 Януари Здравейте, имам проблем с Ad-blue индикацията с ключе на Q5 2.0TDI-190k. След направена диагностика казват, че е за смяна както компютъра за ad-blue така и резевроара. Някой може ли да сподели добър майстор, за да изкаже мнение и решение на въпроса? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване