Jump to content

откачено огледало


cegavara

Recommended Posts

Натисни огледалото с ръка и обери от колелцата до полижение преди да мръднат огледалцето просто да оберат жилото преди да се измести огледалцето (ама и аз как го написах ) абе и моето е така но се оправя по този начин трепти от вятъра като вдигна над 100км/ч. :gmorning:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

stava duma za tova 4e ogledaloto e ne6to otka4eno i se murda na kadeto si iska vutre po princip se kontrolira ot 2 kolelca za horizontalno i vertikalno dvijenie... sas jilo li e kak da go popravq

Мислех, че кирилицата тук е задължителна...Пич, и моето се беше разхлопало така, но си го оправих много лесно. Ако и твоето е с жила (т.е. управлява се с 2 врътки на дръжката на вратата) трябва просто да издърпаш врътките нагоре. Вадят се. След това ще видиш 4 бр. пласмасови зъбни колелца, които се задвижват от врътките и посредством 4 жила ти движат огледалото. Единственото, което трябва да направиш е да убереш луфтовете на жилата (2х2) в противоположни посоки, така че да ти затегнат движението на огледалото (можеш лесно да ги въртиш с кръстата отвертка, поне горните 2).Това е цялата философия и в никакъв случай не си играй да разглобяваш огледалото отвън (както аз, за съжаление направих :respekt: ) първо направи това, което ти казах и ако няма ефект - то може и някое жило да се е разкачило.

Успех :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...