Jump to content

Software за ГИ/МИ


Recommended Posts

Абе нещо все не могат да ме настроят и почна да не им се занимава с мен. А пък на мен ми писна да съм дал мн пари за МИ и просто да ги мързи да го настроят като хората.

Купих си кабел за ВАГ-КОМ и сега исма да си купя кабел за мойта уредбичка която е МЕТАНОВ ИНЖЕКЦИОН на БИГАС намерих някви в нета, ама те са за LPG та въпроса ми е кабелите за Bigas LPG стават ли за Bigas CNG.... предложете някакво решение колеги

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тази система стават кабелите за настройка на АЕБ системите. :) Но ще ти трябва програма за инжекцията и хадуерна тапа без която няма да стане. На тази тапа е половината програма и не отваря най важните прозорци. Разлика в софтуера и програмата няма има само разлика в изпарителя всичко друго е еднакво на метановия и газовия инжекцион.

Редактирано от qnis3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе тя програмата е лесна работа, въпроса ми е дали ако си поръчам от нета кабел за Бигас (пропан бутан) същия този кабел ще може да се свърже с метановия инжекцион (със софта за метановия инжекцион) ?? Защото кабела си е около 130лв и някак си не ми се експериментира ей така само за пробата !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...