Jump to content

Проблем с парното


ibonev85

Recommended Posts

Здравейте колеги. От доста време имам много кофти проблем,но снощи в най-големия порой си скъсах нервите...Става въпрос за това,че почти нищо не духа на предното стъкло и запотяването е страхотно :hilezh: решил съм да отделя един ден и ако има нячин да се справя сам,някак си да разглобя ако трябва всичко,но като се сетя,че сигурно по-бързо ще махна двигателя ми причернява :bia: Според мен има проблем от ключа,който регулира насочването на струята,защото има някакво прищтракване при завъртането.Може ли жилото да е запекло или да се е откачило от клапата? ... колата е без климатик!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. От доста време имам много кофти проблем,но снощи в най-големия порой си скъсах нервите...Става въпрос за това,че почти нищо не духа на предното стъкло и запотяването е страхотно :bia: решил съм да отделя един ден и ако има нячин да се справя сам,някак си да разглобя ако трябва всичко,но като се сетя,че сигурно по-бързо ще махна двигателя ми причернява :bia: Според мен има проблем от ключа,който регулира насочването на струята,защото има някакво прищтракване при завъртането.Може ли жилото да е запекло или да се е откачило от клапата? ... колата е без климатик!

Колега при теб не е толкова страшно, предполагам, че жилото или се е скъсало или изпуснало от клапата.По - лошия вариант е да ти е заяла клапа, но поне нямаш моторчета и тем подобни.

Редактирано от bobsen
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най вероятно е някоя клапа. Разглобявал съм си на моята кола системата, и вътре е нещо страшно от клапи, оси и т.н. Лесно е да се счупят.и трудно се позиционират.изгниват дунапрени и т.н.

Колега, ако решиш да разглобяваш лично, преди време се опитах да направя една инструкцийка със снимки точно за ауди 100, и разделих снимките на две, едни от интериора и едни за частите откъм двигателя. Изгубих по нелеп начин, тези откъм двигателя, но останаха интериорните.

Мога да ти ги пратя, ако решиш да оперираш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз бях пуснал тема с файл с подробно описание къде се намират, как се свалят и как се отремонтирват моторчетата на клапите.

поразтърси се може да я намериш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най вероятно е някоя клапа. Разглобявал съм си на моята кола системата, и вътре е нещо страшно от клапи, оси и т.н. Лесно е да се счупят.и трудно се позиционират.изгниват дунапрени и т.н.Колега, ако решиш да разглобяваш лично, преди време се опитах да направя една инструкцийка със снимки точно за ауди 100, и разделих снимките на две, едни от интериора и едни за частите откъм двигателя. Изгубих по нелеп начин, тези откъм двигателя, но останаха интериорните.Мога да ти ги пратя, ако решиш да оперираш.
колега,ще е добре ако погледна малко преди да се захвана.прати нещо да разгледам :flehan:
Колега и аз бях пуснал тема с файл с подробно описание къде се намират, как се свалят и как се отремонтирват моторчетата на клапите.поразтърси се може да я намериш
ами започнах да търся,но ми се запали главата,защото засякох доста теми,които са ми належащи в момента :bia: ако имаш някое линкче ще съм ти благодарен
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега,ще е добре ако погледна малко преди да се захвана.прати нещо да разгледам :bia:ами започнах да търся,но ми се запали главата,защото засякох доста теми,които са ми належащи в момента :bia: ако имаш някое линкче ще съм ти благодарен

Само да вметна клегата каза,че е без климатик,климатроник което респективно води до доста по - елементарна система с жила и гумени клапи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 10 months later...
Здравейте колеги. От доста време имам много кофти проблем,но снощи в най-големия порой си скъсах нервите...Става въпрос за това,че почти нищо не духа на предното стъкло и запотяването е страхотно :hilezh: решил съм да отделя един ден и ако има нячин да се справя сам,някак си да разглобя ако трябва всичко,но като се сетя,че сигурно по-бързо ще махна двигателя ми причернява :hilezh: Според мен има проблем от ключа,който регулира насочването на струята,защото има някакво прищтракване при завъртането.Може ли жилото да е запекло или да се е откачило от клапата? ... колата е без климатик!
при мен ги има разглобени нещата ако искаш еле ги виж дано да откриеш каде епроблема ако погледнеш таблото отзад и вентилатор-перно модула
при мен ги има разглобени нещата ако искаш еле ги виж дано да откриеш каде епроблема ако погледнеш таблото отзад и вентилатор-перно модула
абе това било от миналата година нещо съм се объркал извинете
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен ги има разглобени нещата ако искаш еле ги виж дано да откриеш каде епроблема ако погледнеш таблото отзад и вентилатор-перно модулаабе това било от миналата година нещо съм се объркал извинете

няма проблеми...още е актуална темата :flipoff: така и не се намери време за тази операция...зимата не използвах много колата и затова не съм изпищял пак :flipoff: може другия месец да се захвана с тая работа и ще ти драсна лично :hilezh: ....тамън ще стане година :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дабе колега сега видях че е без климатик, иначе затова ставаше въпрос:

Колега, аз съм с климатроник и съм на същия хал та ако може да ми пратиш материалчето ще съм благодарен. Имам две блокирани ст. моторчета може и лостовата система да не движи та се чудя кога да влизам във "филма" с разглобяването.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...