Jump to content

Помощ за скоростна кутия


Recommended Posts

Моля препоръчайте ми добър специалист по ръчни скоростни кутии. Скочих в една дупка и ми се скъса ухото на задния кожух на скоростната кутия. Дали да заваря ухото, или да сменя задната част на кожуха ? Дали може да се завари без да се разглабя скоростната кутия ? Казаха ми че при заварката ако не се разглоби може да се прецакат събните колела. А ако се сменя кожуха трябва да се разглоби скоростната кутия и после трудно се напасвала. Какво ще ми препоръчате ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошото е... че за заварката може да се изкаже само такъв, който може да завари такова нещо. Едва ли ще прецакаш нещо със заварката, въпроса е дали изобщо ще се завари докато не го разглобиш. Търси първо тоя със заварките, ако се откаже и иска да му донесеш само детайла. Работите отиват на проблемации. Прегледай по моргите първо колко струва такава скоростна кутия... нататък всичко зависи от цифрите.

Ако разглобяване, заварване, сглобяване, масло и труд са прекалено голяма цифра, заварването на място ми се вижда добра версия.... дори и да има риск.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...