Jump to content

Задно окачване на А3


kotev_bg

Recommended Posts

Здравейте колеги та да ви питам задните гуми са леко искривени отварят в долния край от какво може да е.

Принципно има "car geometry" (на бг не знам как се казва) и е нормално да не са съвсем прави. Сложи една снимка да видим. Принципно удрял ли си колата някъде, въобще ставало ли е нещо което може да е довело до някакво изкривяване?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали е удряна,повече е кривнато това колело от кам шофера,дали не са тампони някакви.

Така и да си говорим, нищо не можем да си кажем, сложи една снимка или отиди до някой майстор да ти каже. Може да са няколко неща. Тропа ли ти като караш?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи аз съм със същия проблем и на мене ми седят леко криво и колегата с поста преди мене мисля че е прав просто няма кво друго да се криви в тая задница освен моста -_- между другото яде ли ти гумите мене задна дясна ми я яде яко

П.С ако решиш проблема пиши какво и е било ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално е да са отворени долу - някъде малко над 1 градус, отиди да ти я видят и измерят. Но щом едната е по-отворена от другата не е добре, ако е в границите на нормалното - карай така, че задния мост не подлежи на ремонт, а смяна с втора ръка стъпва на 400лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди около 1 година по същия начин забелязвам , че има кривина отзад , особено на дясното колело.Отивам на реглаж и наистина разлика доста голяма.Решавам аз , ще търся заден мост и тоя ще го махам.Както и да е намерих мост за 400 лв. и го взимам с уговорката ако не както трябва да го върна.След смяна на новия мост и след повторен реглаж......чудо , абсолютно същите параметри.Момчето тогава ми казва , нали се сещаш , че два различни моста не може да са криви по един и същ начин и да показват еднакви параметри.Съгласих се аз , върнах новия мост , каквато ни беше уговорката , качваме стария и започваме да мислим от какво може да е .И така след известно време , след смяна на лагери и главини на оста на зядно дясно колело проблема се оправи.Само , че нервите и разправиите никой за съжаление не може да ни ги върне :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...