Jump to content

Оригинално монтиране на подлакътник на Б4 ли?


Recommended Posts

Здравейте колеги, най-после си сложих и аз така желаната екстра - подлакътник от А6 Ц4 (много готин подлакътник с това амортесьорче мммм, направо върха). Процедурата не съм я измислил аз, вървях по стъпките на моя много добър колега и приятел Светльо (CEKTOP). Процедурата е следната:

1. Намирате си седалки от Ауди 100 или А6 Ц4 заедно с подлакътника, по възможност същата дамаска на тапицерията като вашата.

2. Сменяте само облегалките на седалките, махате на вашите седалки облегалките и слагате тези от 100-така или Ц4-ката, пасват едно към едно без никакво допълнително преправяне (ПРОВЕРЕНО).

3. Вие вече имате оргинално поставен подлакътник. Честито! А и още, вече имате и лумбално регулиране на гърба на седалките.

Успех с начинанието. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате не ти трябва фото просто всичко е супер елементарно при смяната на облегалките, развиват се два болта и се махат две скоби и воала всичко пада. единствения проблем е при развиването на болтовете, защото преди да са завити са били намазани с лепило, но и на това му намерих цаката, слагаш кръстат бит на дрелката и го изненадваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...