Jump to content

Караконджул

Members
  • Мнения

    15770
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Караконджул

  1. При мен е същата работа, но бях почти сигурен, че китаец за много по - малко пари, ще ми докара неприятни нерви в онези 10% от имането на подобна играчка.
  2. Скоро и аз търсих нещо подобно. Китайците ми се сториха нерентабилни, затова взех lenovo yoga tab 3 plus . Батерията държи умопомрачително много, дисплея е достатъчно детайлен, а производителността е задоволяваща.
  3. В края на 2016 да се оглеждаш за i3 и да се целиш в две години гладка работа с пет браузъра, 100 таба и гледане на 4к по едно и също време, ми се струва несериозно. Тези дни си сглобявам напълно нова машина за гледане на филми и игране на WoW. i7 6700к , 2х16 рам и MSI GTX 1070. Единствено рамта е с една идея над нужното за тези цели.
  4. Ако липсваше този нехардуерен бутон, щях да се прежаля за седем +, въпреки че това милкване на дизайна дразни. iOS 10 е много симпатичен.
  5. Мартине, имам почти същото Сони. Над година и половина умерено ползване. Продължава да е същото бижу
  6. Ънчартед 4 - най - красивата игра за това поколение конзоли <3 Тъкмо взех платината
  7. Думков, Bloodborne, Lords of the Fallen, Dark Souls, поредицата Uncharted или Just Cause 3.
  8. Току що ми пристигна това:
  9. Костенурчо, колко не си прав
  10. Въпрос към ипхоне/мацбук/айпад/ мастър расата - защо Епъл, а не Апъл?
  11. Спасе, стига с тези тийзъри, пускай разширения трейлър на този брутално красив домат
  12. Няма по - добро. Изиграй си black flag, ако ти хареса, вземи и unity.
  13. ^Благодаря Злобиле, има ли от къде да вземем тоя PS+ за 40$? Eй това ми извади нервите:
  14. Всех това: Да видя оправдани ли са всичките тези хвалби.
  15. Я разкажи за тези преходници и само за Logitech ли са, понеже ми се намира един волан с педали, съвместим с PS3?
  16. Продавам AUDI A4 B5 1.8i ADR Facelift Avant с дясна дирекция. Автомобила е края на 2000 година. 5 броя 16' алуминиеви джанти с гуми 205/55/16, текстилен салон в отлично състояние, темпомат, CD MP3. За връзка с мен използвайте темата, Лично Съобщение, someones@abv.bg или на телефон 0894 52 08 66 - Николай!
  17. Не си само ти, но липсата на достатъчно кънтент (преди двете DLC - та) и краткото стори ми намалиха хайпа
  18. Злобиле, дай ID да пукаме в мултито на GTA?
  19. Отзад напред - N1995 цикъла на конзолите, не е толкова кратък. Но си прав, че се обезценява, независимо че е с такова оборудване. Платения мултиплеър е максимум 100 лв. за година (Злобила беше споменал, че е купил за 40$). PS3 и PS4 си приличат само по логото. Последната не само, че е уникално красива, като дизайн, ами техническите ѝ характеристики, за парите, които плащаш са много повече от доволни. Аз лично бих си запазил тройката. Тъй като говорим за GTA, ето сравнение между двете конзоли: Moonland, явно TLoU си струва бая, щом я смяташ за по - добра от GTA. Оглеждам се за нея, но май преди това ще взема Bloodborne и The Witcher 3: Wild Hunt. Аз от кога разправям, да видим къде си стъкнал
  20. Минах кампанията на GTA! Бих я изиграл още веднъж/10! Мислех си, че заемките от филмите, ще я клишират, но в крайна сметка съм доволен. Натискам за платината. Останаха ми 3 офлайн ачивмънта и почвам онлайн. Взех: Изиграх интрото и ми допадна
  21. Цена за катализаторите на А8 D2 4.2? Номерата им са: 4D0131701 AM4D0131701 T
  22. Връзката между персонажите почва още от самото начало и би следвало да си я схванал Историята те води, като малко дете за ръчичка, гледаш главните букви (L, M, R, T etc.) по картата, това ти е основната линия, малките букви, въпросителните и черепите са ти сайд кю - та. Относно сценария съм на различния полюс, колкото по - многопластов, толкова по - интригуващ. Няма опция за следващата ти стъпка - единствено, като почнеш мисия Options > Brief. За да те ориентираме, какво следва, влизаш в Options > Game > Load Game. Поглеждаш в дясно къде ти е Autosave и ми казваш, коя е последната мисия, която си минал. Някой поръча ли новия The Witcher: Wild Hunt?
  23. Много добра тема, Moonland Кажи ми докъде си стигнал, за те ориентирам, понеже напреднах много сериозно (около 50%)? Единственото което играя към момента е GTA - БРУТАЛНА! Тревър ми стана любимия персонаж. В тази игра всичко е на топ ниво - диалози, монолози, самите герои, масивност, разнообразие. Продължителността на кампанията е повече от приятно дълга. Oбирите, копеле - динамичното прескачане от Майкъл, през Франклин та до Тревър Tоновете перфектна музика Изобщо много, ама много направена игра, към която бях адски скептичен, но ме изненада приятно. За Destiny, ще се включа малко по - късно, тъй като ще мъча платината на GTA. Дайте разни ID - та да постваме в темата или на личен смс?
  24. Като сте заговорили за GTA, някой от тук да продава такава за PS4?
×
×
  • Create New...