Jump to content

Проблем с паленето


fireeagle

Recommended Posts

Колата е А4 АБЦ мотор и не пали.

Цяла сутрин чета във форума темите за проблеми с имобилайзера, но при мен нещата стоят по различно.

Разбира се до вчера не съм имал никакви проблеми и тази сутрин започна всичко.

Значи като си дам на контакт лампичката на имобилайзера се държи нормално ( гасне след две секунди някъде ), тръгвам да въртя и стратера се върти като бесен ама нищо. Интересното при мен което не срещнах по другите теми е че когато дам на контакт започват да мигат авариините ( разбира се без да са включени от копчето ) и спират да мигат малко след като извадя ключа.

Нямам идея какво става колеги но опитвах много пъти и е все така, пробвах и със махане на акумулатора белким и доиде акъла, но не.

Моля помогнете с някакви идеи че съм на 60 километра от София в Искърскато дефиле и тука майстори нЕма :hilezh:

Благодаря предварително !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аларма има ли колата и ако има дали имобилайзера на алармата също е вързан. Това мигане на аварийните може да е от алармата. Възможно е целия проблем да идва оттам. При контакт чуваш ли помпата да подкачва гориво. И като почнеш да въртиш извади един кабел от бобината, за да провериш дали идва ток на свещите. Провери тези неща и пиши. Иначе при този двигател най-често дефектира датчик колянов вал и комутатор. Комутатора стои на филтърната кутия и има 2 букси, които влизат в него. Датчика на коляновия вал стои над долната част на картера приблизително по средата на блока.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...