Sign in to follow this  
NIKO

КАК И КАКВО да ПИША ВЪВ ФОРУМА????

Recommended Posts

Това са цитати от "Правила на форума, моля прочетете!" ,целта е да са лесно достъпни най-вече за новите форумни членове.

МОЛЯ обърнете внимание на текста в ЧЕРВЕНО!!!

"Форума е достъпен за всеки, който има достъп до Интернет. Четенето е свободно и не изисква регистрация. Всеки, който желае да публикува свое мнение, е необходимо да се регистрира.

Всеки регистриран потребител има право:

3. Да публикува мнения във форума, като спазва следните правила:

3.1 Темата на мнението и самото мнение трябва да отговарят на тематиката на съответния подраздел на форума. Ако мнението е отговор в съществуваща тема то трябва да се придържа към основната идея на темата. Ако няма подфорум, който да отговаря на темата, за която искате да пишете, моля използвайте подфорума „Извън темата".

3.2 Форумът е български. Писането на българския език и използването на кирилица е задължително. Форумът има инсталиран кирилизатор, чиито бутон за превключване може да откриете горе в дясно. Темите, написани на чатица, ще бъдат изтривани. Копирането на текстове на чужди езици е разрешено, но трябва да е съпроводено с кратко резюме или превод на български.

3.3 Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.)

УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!

4 Не трябва да има обидни квалификации, отправени към други потребители. Няма да се толерират и мнения, в които под привидно нормален тон лъха подигравателно отношение.

4.1 В случай, че според Вас някое мнение не отговаря на правилата, информирайте Модератора, отговарящ за форума. Имате право да вземате отношение по спазването на правилата и за поведението на останалите потребители, но това става единствено с информиране на Модераторите отговарящи за форума и/или дадения подфорум.

4.2 Забранено е публикуване на материали и връзки към сайтове с порнографско, расистко, политическо и религиозно съдържание. Обидни текстове, снимки, крипове с нецензурно съдържание ще бъдат изтривани.

4.3 Когато Потребител цитира мненията на други членове, с цел да онагледи отговора си, добре е да запазва само частта от цитата, която ще коментира, а не целия цитат. Системно нарушаване на това правило ще води до предупреждение.

4.4 Потребителите са длъжни да използват ясно описание като заглавие на своята тема.

Примери за лошо заглавие:

"Я вижте тук", "Какво става?", "Лелеее", "75" ,"ГОЛЕЕЕЕЕМ ПРОБЕЕЕЕЕЕМ!!!" и т.н. и т.н.

Примери за добро заглавие:

"Времена от тестовете днес", "Снимки от събитието Х" и др. ,"А4-ка,1.8Т,1999 г.,АЕВ двигател-тропа отпред в дясно,моля за мнения"

Потребители, нарушаващи това правило, ще получат предупреждение."

Edited by NIKO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Браво на Нико :rolleyes: ,но мисля че не му е тук мястото,най-добре в Главен форум

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.