Jump to content

Зумера ми не работи


Recommended Posts

Къде се намира зумера на А4 2002г. В нито един магазин не могат да ми помогнат,не знаят къде се намира ,от къде да го купя,какво представлява, вкл. и специализирания сервиз на ауди в Бургас

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Колега незнам как е при Б6 но при Б5 зумера е в таблото(уредите). Представлява една малка колонка запоена от задната страна. Аз лично отидох в магазин тип направи си сам и си купих подобна колонка и си я запоих за табото и сега си пищи доволно. Малко по-слабо новсе пак ремонта ми излезе 1,50 лв. вместо 800; 900лв. Потърси в търсачката имаше такава тема и трябва да си разглобиш таблото да видиш при теб да ли е на същото място :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега незнам как е при Б6 но при Б5 зумера е в таблото(уредите). Представлява една малка колонка запоена от задната страна. Аз лично отидох в магазин тип направи си сам и си купих подобна колонка и си я запоих за табото и сега си пищи доволно. Малко по-слабо новсе пак ремонта ми излезе 1,50 лв. вместо 800; 900лв. Потърси в търсачката имаше такава тема и трябва да си разглобиш таблото да видиш при теб да ли е на същото място :hilezh:

Колега извинявам се, че сигурно не е на мясно, но въпросния зумер кога пищи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...