Jump to content

nifcho

Members
  • Мнения

    295
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nifcho

  1. Купувам предна броня за Ауди А4 Б5 1995г, но да е тъмно зелена.
  2. Колега управление на климатроник има ли?
  3. Купувам две предни пружини за окачване 1BA(стандарното) за Audi A4 B5.
  4. Тези дни(събота и неделя), когато беше по-студено палеше от раз, а днес се затопли малко и пак започна едно въртене..... Или е някой температурен датчик или от студа нещо му става и не изпуска..... Някой знае ли как да ги проверя температурните датчици с Vag-Com?
  5. Колеги, кажете кой клапан спира газта, защото аз не съм сигурен кой от двата е?
  6. Здравейте колеги, предницата ми тропа отпред в дясно или по-скоро чука. Чука когато минавам и през най-малките неравности, но странното е, че когато натисна спирачката изчезва. Някой има ли идея какво може да е това?
  7. Залепих го с локтайд гел, а пък колко ще държи не знам. Клапите ги залепих с една термоизолационна лента с която се облепят тръбите на хладилни агрегати за да не кондензират. Стана перфектно супер.
  8. Колега да ти повдигна темата малко Кажи това лепило още ли държи, защото в събота ми предстои тази процедура и на мен?
  9. В неделя съм планувал да правя процедурата със свалянето на таблото и облепянето на клапите, обаче още не съм решил с какво. Ако е с плат, някой има ли идея с какво лепило да го залепя? Също така, ми се е отлепило и таблото в предната част под прозореца, та искам и него да залепя евентуално със същото лепило.... Някой да препоръча някое лепило ако може....
  10. Виждал съм с алуминиево фолио, колегата по-нагоре беше споменал за дебел плат, а ти кожа. Кое е най-добре да се използва според теб и тая кожа от къде я взе? Мисля си че най-лесно ще намеря фолио.... Ти тази кожа с какво я залепи?
  11. Колега, за да се смени радиаторчеро на парното трябва ли да се свали и радиаторчето на климатика?
  12. Добре дошъл в клуба А иначе по темета в твоя случай маи е най-добре да се замени кутията с такава от 1,8Т. До колкото знам там диферинцялът е с по- малко предавателно число. Поне при предното, за куатро не съм се итересувал.
  13. ето в сайта на нокия какво намерих: Е72: * Вградени GPS и A-GPS приемници * Компас * Nokia Карти 3.0 С5: * Интегриран A-GPS приемник * Предварително инсталирано Ovi Карти 3.0 * Приложение за зареждане на Ovi Карти през PC * Включва безплатна навигация* * Безплатната навигация важи за жизнения цикъл на телефона. Свалянето на карти, игри, музика или видео и качването на снимки и клипове може да е свързано с пренос на голям обем данни. Възможно е твоят оператор да начислява такси за този пренос на данни. Възможни са разлики в наличността на определени продукти, услуги и функции в зависимост от региона. Моля, свържи се с местния дилър на Nokia за повече подробности и за да разбереш кои са наличните езикови опции. Тези характеристики подлежат на промяна без предизвестие. Така че май имат разлика. Мен за България GPS не ми трябва, но например пролетта ми се налага да ходя до Украйна и нещата с трафика и роуминга не са ми ясни, особено за там. Мой приятел ходи преди 2 месеца и изпозва Е71 за навигация и каза че се е справила отлично и даже е била без сим карта. Затова са ми дилемите не за 5, 6, 10 ст. Също така задължително ли е да има обхват тоя А-GPS за да работи или не е? Благодаря ви предварително!!!
  14. Да посъбудим малко темата, че и аз съм решил да взимам С5. Въпросът ми е тоя A-GPS приемник може ли да действа като обикновен GPS, смисъл да не тегли никакви дани от мобилните оператори, а да взима даните директно от спътника. На мен тази навигация ще ми е полезна в чужбина и някаси не ме блазни мисълта да ми дърпа дани когато съм в роуминг.
  15. Колега и при мен го имаше тоя проблем, но проблема е че не се сещам как го оправих Пробвай да откачиш буксата на дросела за 5 мин и след това да я адаптираш. Имаше неква врътка и ставаше ма пуст акъл.......... А са се сетих, като ти даде тази грешка пробвай да му дадеш Switch to Meas. Blocks и после пак Switch to Basic Settings. 90% съм сигурен че така беше
  16. Мерси колега беше прав. Проблема се оказа че инжекторите са с много голям отвор и от там е идвала богата смес. Специялни благодарности на колегата eurogas
  17. nifcho

    Разход на А4 АДР

    Много е!!! Моята гори 15 газ като я изчаквам сутрин и преди да прехвърли на газ не тръгвам. На бензин ми даваше някъде пак толко но и аз живея на 4 км от работа. Обаче аз на работа отивам в 6:50 сутрин и нали се сещаш, че съм първа кола на светофара, а чат пат даже и не спирам. Този разход го имам от както имам колата и какво ли не съм правил и не се е променял. Само дебитомера незнам как да измеря да видя дали работи правилно. Извън градско дава около 8. При тебе успява ли дазагрее колата напълно преди да пристигне?
  18. На таблото показва ли външната температура? Намира се между оборотомера и километража...
×
×
  • Create New...