Jump to content

A3 няколко въпросчета


A3_Ambition

Recommended Posts

Здравейте,

Пиша за пръв път тук и съм начинаещ в сферата на автомобилите, но се надявам и с ваша помощ да ми се изяснят някои въпроси по иначе толкова симпатичната малка А3-ка :steinigung:

Взех я преди няколко месеца, А3 1997г. 1.8 бензин 20V 125к.с. и сега си я карам и се радвам на избора си, но има разни дребни детайлчета, които останаха след техническия преглед, смяната на ангренажа, маслата и филтрите. Например на задната чистачка пръскалото не работи и при по-усилени опити протече чистачната течност от левия заден калник някъде, та мисля това нещо да го оправям и ми е интересно сблъсквал ли се е някой от вас с такъв проблем и какво може да се направи по въпроса. Също така нямам задни колонки(по-скоро странични, тя е триврата) или поне не са свързани и не знам дали трябва да се махат направо корите или има техника само мембраните отпред да се откачат. В тази връзка ако някой знае мога ли да намеря технически скици кое откъде минава(маркуча за задното пръскало, различни кабели под корите) ще съм много благодарен, а също и ръководство на БГ че моето е на италиански :taunt:

Относно махането на кори са ми казвали, че после трудно се залепят обратно и обикновено все нещо скърца след това. Има ли специални лепила или техники за поставяне на корите обратно, така че да е както си е било преди?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега и аз съм като теб със същич избор и аз нямам задни колонки ако разбереш как се махат моля да постнеш снимки и обяснение!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изтегли си оттук ръководството-на руски е и ще ти свърши чудесна работа!

http://spynet.lv/~sp_home/manual.html

Редактирано от dimibike
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...

Колега, най-вероятно колонките вече си ги оправил, но ако др имат този "проблем". Моите също не работеха, защото когато си взех колата в багажника отзад-отляво е имало cd чейнджър и всичко са изкубали. Просто си свързах кабелите в багажника, тъй като сигнала от плеъра отива отзад (ако има усилвател) и след това се връща към колоните. Аз направих тази грешка да си отворя кората и сега си скърца тихичко. Много е дразнещо защото уплатнението не може да се прибере както трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бях така.

Сложих си елипси на кората. Стана много добре, амортисьорите държат. И без това звукът е по-добре като са на кората.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз нямах колони на задните кори но вече имам като си разглобих корите и си сложих колонки.друг начин няма.а за задната чистачка отваряш третата врата и веднага в ляво има едно капаче което се маха,поглеждаш долу и от там минава маркучето за чистачката.идеално се вижда от каде е излязло.

Редактирано от rado_83
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...