Jump to content

KaiZen

Members
  • Мнения

    625
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от KaiZen

  1. KaiZen

    Прекъсване 1.8T

    Не са нови да - втора ръка са. Ама как в първия момент вървеше, после изведнъж се прецака?!
  2. KaiZen

    Прекъсване 1.8T

    Да ползвам на колегата темата. А3 1.8Т, с чип. Подобен проблем - претрисане и загуба на обороти. Решаваме, че са бубини. Сменям две, които си мисля, че са и колата излита. Ще скъса гумите. Карам 150-200 километра и започва да работи като трактор! Пър-пър-пър, аз така не съм я чувал досега. Имам чувството, че не на 3, ами на 2 цилиндъра работи, а двигателя целия се тресе. Идеи?
  3. Колеги, след профилактика на газова и смяна на свещи колата започна да губи мощност при по-силно подаване на газ. Работи на пресекулки сякаш. Майсторът изрази съмнение за бубина и каза да покарам 100-ина км, да сме видели дали компютърът щял да се самообучи, ако ли не да сме пробвали да сменяме подред, да уцелим коя е. Странно, че преди това проблемът го нямаше. Сега го има и на бензин и на газ. Възможно ли е да е от свещите? Ако се върже на компютър, ще покаже ли проблема? Идеи?
  4. Ами то май всичко е в заглавието. За предпочитане от Пловдив. За всеки случай телефона ми е 0896610896
  5. Аз от зимата съм с Фобос-4, слаган при Жоро в Горна Баня, след чип от verter. Нямам никакви проблеми, колата върви чудесно на газ. И да има някаква разлика, аз не я усещам. Вдигал съм над 200, без никакви оплаквания. Бях посъветван да сложа първо чипа, после газта, така и направих, но предполагам, че няма да е кой-знае какъв проблем и да се донастрои след чипа, стига газаджията да си знае работата.
  6. KaiZen

    Проблем с А3 1997

    Долях дестилирана вода. Темата е за затваряне! Благодаря на отзовалите се!
  7. KaiZen

    Проблем с А3 1997

    Това е! Интересното е, че първия път като ми се случи, направих точно това. Веднага влязох и си взех антифриз. Долях, но после ми седеше над Max. В момента съм под Min. Въпросът ми тогава е следния: Мога ли утре да си пътувам до Пловдив, защото там ми стои въпросния антифриз, който купих? Или да не рискувам? Досега съм слагал само розовия, без да разреждам. Мога ли да долея вода, и ако да, трябва ли да е преварена или може направо чешмяна?
  8. Хммм, ако правилно ме разбра девойката, ми обяви 66.40 лв. Много ми се вижда за един маркуч... От морга дали мога да го взема?
  9. KaiZen

    Проблем с А3 1997

    Колеги, напоследък, като запаля сутрин или пък вечер, след работа, ми светва лампичката за недостатъчно антифриз(тази, която е сякаш термометър, потопен във вода). Антифриз обаче си има. Парното си духа, всичко си е ок. Пиука няколко пъти, после премигва минута-две и спира. Когато колата е загряла, проблемът отсъства. Идеи?
  10. Не съм сигурен дали правилно го описвам, това е един маркуч, намира се пред двигателя под кората. В единия край е по-тънък, а в другия по-широк. Откъде мога да го намеря, някой да даде акъл? Интрересуват ме само опции за София, евентуално Пловдив!
  11. Интересува ме моторчето на задната чистачка и ръчната?
  12. Днес си сложих чип в Adler. Автомобилът е 1997 А3 1.8Т. Бях се напил зверски и едва не се отказах... Добре, че не го направих! Колата е самолет. Направо на връщане едва се удържах в някакви разумни скорости. Относно 35-те коня.... при мене не сме мерили преди чипа, но след него на Диното излезе: Определено е повече, отколкото се надявах. Промяната в поведението на автомобила е брутална. Относно Богомил и Адлер Ауто въобще - приятни хора, чисто, просторно помещение. Изключително професионално отношение! Отговарят на всички въпроси. Накрая даже има и подаръци! Препоръчвам на всички!
  13. Малко археология, но да не отварям нова тема, а и тук има доста инфо за колата. Интересува ме, за моето возило, кой е най-евтиния начин за чип? Гледам коментари, че едва ли не, има вариант просто някой да ми даде софта, и да се качи?
  14. Конзолата от Порше България ми е 10 лв повече с един ден доставка. Няма смисъл. Капачките за джантите, това малките ли са?
  15. Централна конзола за Ауди А3 две врати 1997 г? Става въпрос за пластмасата, която обгръща климатроника, плейъра и т.н.
  16. И аз бях така. Сложих си елипси на кората. Стана много добре, амортисьорите държат. И без това звукът е по-добре като са на кората.
  17. Ами не е случайно. Просто е най-добрия двигател. Относно поддръжката, аз смених доста работи, но по мотора(Слава Богу!) проблеми няма. Все пак, за 5 000 лв, аз лично бих посъветвал колегата да се насочи към Голф 3. Да го вземе от последните с ABS и клима. Колата е много корава, евтина поддръжка, лесна за каране. С бюджет от 5 000 лв просто не е за Ауди. При първото по-сериозно раждане ще я остави пред блока.
  18. Само да отбележа, като човек, минал по този път, че обслужването и гумите ще са около 1200 лв. Добре е да се предвидят. 1.6 двигател не виждам лично аз смисъл. Също така, турбото е добър вариант, стига да си намериш читаво, което за 5000 лв силно ме съмнява...
  19. Е, взех я тази сутрин... В педалите на съединителя и спирачките има осезаема разлика. Съединителя и маховика са LUK, дисковете Delphi. На пръв поглед, колата се държи много добре, изгубиха ми се леките предрусвания в двигателя, както и лекото заиграване на оборотите. Явно разбития маховик е оказвал влияние. Още не мога да свикна със съединителя - не съм карал кола с чисто нов. Захапва веднага и при най-лекото отпускане и педала е супер мек, а допреди ремонта беше яко твърд. Все едно не съм в моята кола. Както и да е - в общи линии съм доволен от свършената работа. Пари се изкарват, ебал съм му мамата! Важното е колата ми да е в час!
  20. Аз бих се включил в подобна поръчка веднага!
  21. KaiZen

    VAG-COM

    Искам да попитам на моето А3 1997 1.8T AGU, може ли с Vag-Com да се активира фаровете да се пускат като запаля?
  22. Мхм и на мен ми ги свиха да им изсъхнат ръцете дано!
×
×
  • Create New...