Jump to content

Липсващ болт на подлакътник.


chendov

Recommended Posts

Здравейте, колеги! Сдобих се с оригинален подлакътник за А3, обаче му липсва болтът, който закрепва самия подлакътник към основата. Това се оказа сериозен проблем, никъде по моргите го няма (а и да го има, не им се търси), с каквото и да се опитвах да го заменя-не става, клати се. Много моля, някой ако има идеи, предложения или може да ми продаде такъв болт да пише. Прилагам и снимка.

aRMLEHNE_0020_A3_0020_8lklein_bez_bolt.pdf

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://etka.auto2.ru/epc/cat/au/A6Q/1995/155/56/1732963/

№22а - N0447311 - allen key head bolt / M8X105 - купуваш един по голям болт с вграден шестограм в главата и отиваш на стругар!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

allen key head bolt / M8X105 -

и защо пък го пращаш човека на стругар чак?

Колега ако това pdf-че е вярното,то на всяка железария(с приоритет Крепежи) ще ти намерят такъв болт,а именно нормална метрична резба М8 мм. на дължина 105 мм.,като болта да е ален(т.е. с вътрешен шестограм).Чак по-големи болтове,че стругари.....И за да преваря ответа да кажа че лично аз си купих преди две години някъде абсолютно същия болт,с единствената разлика че резбата беше по цялата дължина на стеблото,нещо което е дори добре дошло.Струваше под 50-60 стинки.

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря, колеги! Обаче болтът горе, резбата където влиза в подлакътника е М6, а долу, където влиза в стойката трябва да е минимум М12 (даже М14), за да го държи скобата + с шестограм на главата (явно). Това може ли да се намери по железариите или по-голям болт от железарията и на стругар?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...