Jump to content

Избирателно няма контакт


Mitakaa

Recommended Posts

Колеги,преди известно време бях пуснал една тема,че не ми светеше таблото, помогнахте ми и ми казахте,че може да е от бушони,да но си го прави когаот си иска така че реших,че не са бушони,а и се прежалихй и така да карам. Обаче от около една седмица всяко палене е късмет,въртя ключа и ако има контакт ходя да пускам тото. Не винаги е на контакт като завъртя ключа,дори баща ми каза,че му загаснала в движение и после нямала пак известно време контатк. Въпроса ми е има ли някой на идея кое мога да набедя или да я карам на жичкаджия м той да му мисли?Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адаш, наистина най-вероятно клемореда е виновен. До него се стига като се свали таблото с уредите, от там се бърка, вади се буксата, развиват(разхлабват) се двете стопорни винтчета и се издръпва клемореда. Дано само той да е заминал, защото другия вариант е да се е счупил палеца който върти самия клеморед. Там вече нещата отиват на смяна на патрона. За повече подробности ползвай търсачката, има доста писано по въпроса.

А, да те питам като въртиш от контакт към стартер усеща ли се напрежението на пружината или не? Ако не се усеща напрежение най вероятно палеца се е счупил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

That is the point! :hilezh: Кажи все пак каква беше причината за драмата, просто информативно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...