Митака

Members
 • Content Count

  5,957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

6 Followers

About Митака

 • Rank
  АУДИ фен
 • Birthday 11/04/1981

Друго

 • Kaра
  B4 avant quattro AEB

Контакти

 • Website URL
  http://audibg.com/forum/index.php?showuser=5472
 • Skype
  mitko_pitko

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  В.Търново/с.Първомайци
 • Interests
  Най-различни

Recent Profile Visitors

10,010 profile views
 1. Няма дума за заяждане. И на мен ми стана интересно каква може да е причината за това наклоняване на бобините. Сега гледам отвора на лулата на една бобина и се вижда къде е положението на сачмата, от обратната страна на буксата. Мисля си, че тя до някъде може да е причина за накланянето на бобината по посока на буксата: Но пък от друга страна, като гледам снимките от темата в passatworld.com излиза, че там свща е наклонена, което за мен е много странно!
 2. Аз се чудя, защо никой не затрива тези идиотски теми и раздела се пълни с глупости?!
 3. Струва ми се, че раздела се нуждае от основно почистване!
 4. Снимка на стария модел бобина (свалена от АЕБ мотор). Отвора за лулата е точно в средата. Няма изместване
 5. За БМВ-то не знам, но при АЕБ струва ми се, че свеща е направо. На лулата на бобината от долната страна към свеща има една сачма, предполагам с пружина, която осигурява захващането (щтракването) на лулата към свеща. Това накланяне да не би да е заради тази сачма, която е само една и да натиска лулата?! Имаш ли снимка на АЕБ на извадена бобина да се вижда не е ли в средата свеща?
 6. Аз карам със bremi 077905115E от 3 години с пластмасови оем адаптери и нямам развалена бобина. ОЕМ адаптерите не са изместени, както и всички адаптери на известни тунинг фирми също са с отвори в средата. На малко по-новите мотори, които оригинално излизат с бобини с вграден комутатор, капаците са с с кръгли отвори за бобините и нямат нужда от адаптер. Там отвора също си е по средата. Не виждам причина да е изместен.
 7. Височината на адаптерите е е 10мм. Аз съм виждал 3 вида бобини за фси, като този адаптер става за две от тях. Най-подходящи са ОЕМ бобините които са марка bremi 077905115E, стават и за малко по-високите бобини, NGK U5014. Не стават за бобини Beru ZSE043, които са малко по-къси и са по голям диаметър в зоната където е адаптера. Стават за АЕВ и всички капаци аналогични на него. Пожелание може да се гравира надпис/лого. Цена 60лв за комплект от 4бр. За контакт - тук в темата, ЛС или 0887610141 - Димитър
 8. Търся конзола за маслен филтър от Б4 1.9 ТД AAZ мотор, който е с радиаторче за охлаждане на маслото. Трябва ми само конзолата и въздуховода пред радиаторчето, но на прилична цена бих вземал и самото радиаторче. Оригинален номер на конзолата: 028 115 417 B Оригинален номер на въздуховода: 8А0 117 339 За контакт тук в темата, ЛС или 0887610141 - Димитър.
 9. Търся да закупя система за охлаждане на маслото от Ауди 80 Б3 1.6ТD. Трябва ми всичко необходимо за да я мотирам на друг мотор. Конзола за масления филтър с масления термостат, тръбни пътища, маслен радиатор, вентилатор, въздуховод, по възможност и необходимите крепежи. За връзка ЛС, тук в темата или 0887610141 - Димитър
 10. След 6 години и близо 100к км равносметка е един леко тръгнал тампон. Нямаше и да го разбера скоро, ако не се беше наложило да свалям носачите заради смяна на шарнири. Така и така бях разглобил, смених и тампоните, пак с Febi. На опорните втулки им няма нищо. Надявам се да бутам там чак след още 100к км
 11. Купувам комплект задни спирачни апарати + супортите за Ауди А6 Ц5 4.2 quattro. информативно само, дисковете са с диаметър 269мм и дебелина 22мм вентилирани За контакти: тук в темата, ЛС или 0887610141 - Димитър. За предпочитане предложения тук в темата придружени със снимки и описание на състоянието.
 12. Митак написах някои ред ама дали съм го изпратил както трябва незнам.Даи знак брад.

 13. Ицо, елемнта на филтър Ultra 360 и на този който ти споменаваш, Perfect Blue filter, един и същ ли е?
 14. Чипа е за стария компютър с 5-те букси. Твоята кола щом е 98-ма е с по-новия компютър и съответно чипа не става за нея.