Jump to content

Имам питане за Audi A4


denkatand1

Recommended Posts

Здр.Имам питане относно текст ,който изписва компютъра на дисплея на таблото,текста е "SERVISIN 1000km 80 TOGEN",става въпрос за автомобил Audi A4 TDI 2.5 -2003 год.Какво трябва да означава?,предполагам е някакво обслужване,но за какво точно? благодаря предварително :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До смяна на маслото имаш 1000км или 80 дни. Индикация за приближаване на обслужването е това. Започва да напомня или последните 30 дни или последните 1000 км, което първо настъпи. Периода е 12 месеца и 15000 км. След обслужване се занулява или чрез таблото или чрез вагком. При всяко обслужване не е лошо да си погледнеш и др. неща. Всички течности, акумулатор, филтри, накладки и др. Има си ръководство з аколата в което е споменато кое на колко време се проверява, но по-честата проверка не вреди!

Редактирано от Ivanu6ka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много,много благодаря :hilezh::D:hilezh: А извинявам се ,но от къде мога да изтегля или прочета за това ръководство за подръжката,още веднъш благодаря :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега малко по-нагоре в началото на страницата има ръководство за Б6. Иначе има и в замундата на руски бъш ръководство за ремонт и поддръжка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...