Jump to content

Комфорт модул


Milanski

Recommended Posts

Здравейте колеги :) Имам един въпрос , та значи имам четири ел. стъкла на колата , и когато слагах алармата ( тя поддържа тази функция ) исках да направя така , че когато заключа колата да се вдигат и стъклата ако са свалени . Човека , който ми я слага ми каза обаче че съм нямал тази функция на колата ... До колкото знам се проверява дали колата има тази функция като при свалено стъкло на някоя врата се заключи автомобила с ключа и се задържи няколко секунди в заключено положение самия ключ . При мен не се вдига стъклото , като задържа ключа , обаче на един приятел на същото ауди също не се вдига , като задържи ключа стъклото , обаче като си заключи колата с алармата си се вдигат и стъклата ... Та аз явно нямам тази комфорт функция и искам да си направя такава , питането ми е дали се слага някое реле някъде или е по сложно . Поздрави :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

слагах преди няколко дена аларма М6,сатурн и аз нямах комфорт реле.майстора с/у скромната сума от 90 кинта ми монтира и..........ела гледай :D .много арни тия джамове бе танасе.....,арни я!!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз одеве , като търсих с търсачката подобни теми видях , че вървят тези модули от 60 - 80 лв. , но с монтажа може и 100 да ми излезе :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Комфорт модула се слага допълнително и струва около 60 лв. за две стъкла и около 85 лв. за четири стъкла (цени във Варна). Единственото условие е алармата да го поддържа. Това обаче не означава, че когато сложиш модула всички стъкла ще се вдигат или пускат съответно догоре или до долу със задържане на съответният бутон в автомобила. Тези екстри са функции на модула за управление на стъклата в автомобила. С комфорт модула ще можеш да вдигаш стъклата при заключване на колата с дистанционното на централното/алармата. Т.е. искам да кажа, че ако серийно десният преден прозорец не се сваля или вдига до крайно положение със задържане на бутона на вратата, когато сложиш комфорт модул, пак няма да има тези функции, но ще можеш да го вдигаш при заключване на вратите с дистанционното за централното/алармата.

Надявам се да е ясно и да съм ти бил полезен.

Да добавя само, горните цени са с монтажа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Я погледни тука какво предлагат хората.

Като си вземеш едно от въпросните модулчета,

връзването е въпрос на сръчност и малко знания.

Значи не е необходимо аларма да има отделен изход за сигнал за вдигане на стъклата,

необходимо е само да се вземе сигнал от извода за мигачите

( ако е необходимо се обръща поляритета с едно реле ).

Успех в начинанието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...