Jump to content

Audi Chorus


qnkov

Recommended Posts

Здравейте колеги. Бих искал да сменя сегашното си аудио с оригинално. В момента съм с едно "Сони", което е с падащ панел и първият* му панел е без нито едно копче с голям цветен дислпей, който когато не е вкл. е целия черен и нищо неможе да се разбере за тази скрита лимонка*. Дори аз като я купувах го помислих за компакт диск*, но когато го разкодирах и панелът се свали с дистанционното прозрях жестоката истина - касетка с уникално як цветен и голям панел отпред за маскировка все едно и кога ли някой ще ми разбие колата да го открадне мислейки си, че е откраднал скъпо СД.. Та искам да намеря "Chorus" или "Concert" не знам кое отговаря на критериите - с СД, какъв модел се води конкретно, за да го търся. Има ли аудио-жак за да се вкл. примерно I-pod и долу горе колко струват и също проблеми с монтажа има ли?

Благодаря на откликналите предварително :rotcol:

Редактирано от qnkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако потърсиш малко ще намериш отговор( http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=52550&st=0 ). Въобще според мен темата не е за този раздел :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами нека модераторите решат, къде да я поставят. Не ми върши работа линка, който си ми дал колега, все пак мерси. Интересувам се, кои модели могат да се поставят, тъй като аз нямам оригинално аудио за момента. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...