Jump to content

Danny

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

771 профилни разглеждания

Danny's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Danny

    Въпрос за Audi A8

    Преди седмица бях там. Имат нова джаджа която казаха, че работи перфектно и била изпитана. Увериха ме че работи перфектно и не скапва електрониката по колата.
  2. Май трябва да се чувствам донякъде прецакан.
  3. HEX-USB+CAN това го дават да работи с всичко, само че е около 500лв а другото е 100лв.
  4. Danny

    Въпрос за Audi A8

    Отиди в Авител там имат специална джаджа която се слага и можеш да си гледаш по всяко време ТВ. п.с. Казаха ми, че чакат нов модел, защото при стария като се монтира в колата парктроника бачка непрекъснато. Били на една шина с ТВ-то.
  5. Здравейте на всички Питането ми е следното мога ли да използвам този KKL-USB http://www.autodiags.com/usb-kkl.html за Ауди А8 2004г или ще трябва да използвам този диагностичен интерфейс HEX-USB+CAN http://www.autodiags.com/hex-usb+can.html
  6. Danny

    TV A8 ?

    Е надявам се че няма да се отплесвам много, че верно си е проблем (те хората не случайно са го направили да се изключва).
  7. Danny

    TV A8 ?

    На новата 8-ца с MMC.
  8. Danny

    TV A8 ?

    Първо здравейте Та въпросът ми е следният - оригиналната телевизия бачка перфектно, но от съображения за сигурност картината гасне при потегляне питах тук там но ми казаха че за сега този проблем е неотстраним (на старите 8-ци се оправяло, но на новите не може). Ако някой знае може ли да се оправи този проблем ще съм благодарен ако сподели как и къде.
  9. Danny

    Красавец...

    Аз мога да кажа че според мен Q7 няма да повлияе на Toyota и Range Rover. Първо това са изтински джипове (не казвам че Q7 е лош просто е друг клас) не знам какви предавки и диференциали и блокажи са сложили на Q7, но знам че при Toyota и Range Rover за сега са най-добри. Не искам да ме разбирате погрешно Q7 е перфектен, но надали е по проходим от Toyota и Range Rover. п.с. А и цените на Toyota и особено на Range Rover не са по-ниски от тази на Q7.
  10. Да споделя и аз. Преди два дни отивам да оставя жената в тях и си карам ама супер нормално и бавно. В Хаджи Димитър има един сфетофар на Макгахан и ми свети зелено и си минавам ама с 30км в час минал съм повече от половината кръстовище и ми светва жълто и червено ама аз вече съм минал. И след 100 метра ме спират некви гадни мазни шибани ебани педалчета. Представи се и ми вика що мина на червено. А аз му викам не беше червено а зелено, и ушака ми вика: ти ще ми кажеш какво е светело се едно не познавам цветовете и аз се нервирах и му викам ми явно не ги познаваш. И ми вика ще викаме колегите от КАТ а аз му викам викаи ги. И си отидох в колата запалих пуснах си ТВ и чакам (като през това време званнах по телефона на един чичо дето работи в КАТ а гаджето званна на сестра и щото ги познава всики куки дето са от квартала)и след 5 мин ме викат мазните недоебани педалчета и ми викат те колегите са на ПТП ще се забавят и аз викам хубаво и си отивам към колата и ме спир милиционера и ми вика кво работиш а аз му викам в транспортна фирма а той и каде се намира а аз му викам буквално к'во се правиш на циганин че не знаеш (а аз мислех че са от 5-то а от там всички я знаят фирмата ) и той ми вика ми ние сме от дирекция на полицията и затова се получава разминаване. И ми вика след това е може ли да работиш в транспортна фирма и да ти пишеме акт. И от там аз им викам акт нема въобще да се пише а ако има долу си има за обжалване, а имам и чичо дет работи в кат та за тва въобще не ме плаши с актове. Върте ме още малко даде ми документите и си тръгнах. В последствие разбрах от тия пичовете от нашия район че КАТ въобще не са викали. Просто са се опитали да изкарат некои лев.
  11. Аз дочух, че е имало дръпка Audi S8 VS Fiat Tipo (онова силното ). И фиатът е бил Аудито с малко. п.с. И мойта каляска я има http://bgphoto.net/photos/2333/o632468476566250000.jpg
  12. Извинявам се за забавянето на отговора на mishov става въпрос за старата ми кола. Аз не се изразих правилно :oops: .
  13. Доколкото знам въпросният Мишо няма да ти свърши работа защото работел само по нови коли. Мога да ти препоръчам единн сервиз. Значи като тръгнеш по ботевградско към Кремиковци има една бензиностанция на Еко продилжаваш направо след това има и една Лукоил и след нея първата в дясно караш направо и после на втората сервиза се вижда от ляво. Аз там си правя колата и съм много доволен.
  14. Питането ми е такова как да видя колко струва дадена част. Като кликна 2 пъти върху часта ми излиза меню ама там за цена пише 0.
  15. Danny

    Защо тежи 2т.

    Значи е 1685 празна и 2165 пълна така ли?(руския ми е малко зле) п.с.Това за 2-та тона го гледах на една лепенка под капака на двигателя
×
×
  • Create New...