Jump to content

Aratas

Members
  • Мнения

    106
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

1161 профилни разглеждания

Aratas's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Винаги съм карал с ACDelco maintenance free. Пърият акумулатор издържа близо 5 години, вторият само година и пет месеца. Мисля да премина към по-евтина марка.
  2. Aratas

    Откраднаха ми CD-to

    Някой замислял ли е да си сложи тапи на ключалките на вратите. От опит ви казвам че е много ефикасно срещу средностатистическия джамбаз. Тия дето отключват врати обикновено не разбиват прозорци. Като няма ключалка на вратата, просто не я отварят...
  3. Aratas

    По изгодно ли е?

    сипвай смело 98. Вертер е прав на ниски и високи обороти малко по-добре върви колата. Няма кой-знае каква разлика иначе в разхода.
  4. Аз като препатил с този маркуч да кажа, че не намерих майстор в София и околността, който да се наеме да ми прави маркуча и да гарантира, че ще го направи наистина. Всички т.н майстори ми казваха: "ще ти го сглобя някак си, но не ти гарантирам че ще държи и работи нормално". Някои по-съвестни майстори директно ме отрязваха. Нямало оправия; били опитвали да правят такъв маркуч пред, но без осезаем успех разбира се. За тях специално за този автомобил всичко друго освен оригиналния маркуч е равносилно свистене, скърцане при завъртане и нов теч. Такива били ефектите след техните интервенции. Ходих и в две специализиране фирми, които правят хидравлики. След като чаках 30мин на опашка (представете сиопашка за хидравлични части най-вече маркучи), дойде моя ред. Показах маркуча, хората го огледаха и казаха че няма да ме огрее. Нямало как да направят същия, имал некви по специални отвори не знам си къде. И така след като обиколих кой ли не още, отидох в Аутотехника и си платих като поп 340лв. След това рециклирах и рейката и сложих новия маркуч. Така за 20 месеца хидравличната течност в казанчето ми е спаднала с 1,5см. Преди ремонта губих по 1,5см за 10 дни. Аре със здраве. Правете каквото искате с колите си.
  5. Здравейте, имах нещастието да си потроша предната броня и кой знае какво още има. Бронята не може да се възстанови от парченцата. Имам 2 избора магазин или морга. Какво бихте ме посъветвали и съответно кой магазин или коя морга. Избoра на сервиза, където ще поправям щетите ще зависи от пораженията които имам. Кофти се качих на един бордюр с метални скоби отгоре срещу паркариащи коли. Както и да е, разминах се само с потрошена броня, счупена джанта и разкъсана гума. Това на първо време. Отдолу не се виждат поражения (само една извадена тръба, която не знам къде отива точно. Като вдигна колата на криковете ще си покаже.
  6. какво стана колега, сдоби ли се с въпросното добиче
  7. Aбе хора 36лв ...това е много издута цена. На пазара на Красно Село има едно магазнинче за авто части и аксесоари, там маслото струва 18лв. Купувайте от там. Маслото е зелено на цвят. Производителя на маслото е "Kraft".
  8. и при мен така не работеше подгрването. оправих го като си купих ново стъкло. поразпитах тук там и ми обясниха, че ако не работи подгрването и проблема е в самото стъкло, няма как да се отремонтира....ако си късмелия на теб проблема може да е в захранването., демек някоя от жиците за които споменаваш.
  9. аз лично не знам нищо за 4А ....знам що е то С4 щото карам такова макар и 100-ца , за С5 също имам някаква идея, но това 4А малко ме хвърля в тъча :roll: :roll: :roll:
  10. свързвам се с лампард щом е наш човек Моля, ако някой знае телефона на Лампард да ми го остави на лична бележка.
  11. Имам една лека вдлъбнатинка на вратата + малко обелена боя. Трябват ми читави майстори за изчукване и боядисване. Някой ако може да препоръча някой да казва. 10х
  12. 10x за инфо-то отказах се от тунинга с решетките и реших да инвестирам в парктроник Все по рядко намирам 7-8 метра свободни за да вкарам колата.
  13. Препоръчайте моля добър тенекеджииски сервиз или все едно какъв сервиз където напасват брони до милимитъра както се казва. А и някой ако може да ме светне откъде мога да си купя от металните декоративвни решетки тип кошер. Вчера една стотица паркира пред блока с такива решетки, много ми допадна как изглежда благодаря на всички отзоовали се
×
×
  • Create New...