Jump to content

demon_2

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

demon_2's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моя майстор е на Околовръстното към Бояна - 0899158895, Калоян. Понякога е по-добре да вложиш повече за да не се ядосваш после. Но ти си знаеш.
  2. demon_2

    Нови глоби...

    Аз от собствен неколкократен опит споделям, че коланът повече ме е спасил отколкото обратното. На мен ми е станало такъв навик , че понякога не се усещам кога съм го сложил. Но определено смятам, че повече помага особено при удари със скорост под 70-80 км/ч. Колкото до това дали да караш с/без определено трябва да е по собствено желание. Все едно някой ме спира да се ударя със 150 км/ч в стълб-ако искам го правя, ВЪПРЕКИ че знам до какво би довело това...
  3. наистина някои модели гуми заводско са по-шумни. това не е повод за притеснение- карай и не се притеснявай ако разбира се това е причината.
  4. Точно така, благодаря за поправката. Сещам се за техен магазин на Козлодуй на завоя малко преди моста до хладилния завод.
  5. Възможно е и да е от накладките - нещо може да се е откачило и да ти задира в барабаните. Пипни джантата дали е гореща, когато покараш малко и я сравни с тази от другата страна- ако има разлика в топлината, значи ще трябва да я отвориш и да се види причината.
  6. пробвай в софия-експрес. не се сещам за тел. , но в секцията инфо ще го намериш.
  7. по принцип, когато ти вие заден лагер шума е доста отчетлив и определено дразни слуха(особено когато вече е доста износен). Може да се разбере и когато вдигнеш задните гуми на крик и завъртиш колелата. Когато лагерчето е много зле се чува виенето и така разбираш от коя страна е. успех и кажи когато установиш какво е.
  8. По принцип това е нормален разход за кола на тези км. Ако се сменят гумичките според мен няма да има голяма разлика в разхода.
  9. Ще прежалиш някои и друг лев и ще стане като нова. неприятно е , но понякога природата ни показва колко сме нищожни
  10. Да си признаем честно и сред шофьорите има адски много изроди, въпреки, че всеки се пише ангелче (не искам да обидя никого). Аз да си призная не спирам всеки път, въпреки че желанието е налице. Зависи от деня и настроението, но понякога наистина не ми се спира. Което разбира се не означава че карам безогледно и отнемам предимството на пешеходците, но и те обикновено не са в час - пресича в лявата лента, а гледа надясно!!!!! просто на много места трябва да се направят надлези(като по-евтин еквивалент на подлеза), а не да се слагат светофари през 20-ина метра(както направиха в Младост при Хит хипермаркета). Иначе с повече съзнание и от двете страни може да се постигне много по-голяма ефективност. Друг е въпроса, че за да си добър пешеходец трябва да си изкарал поне шофьорски курсове за да имаш поне елементарно разбиране за разстоянието и скоростта на движение.
  11. demon_2

    Audi B4 2.0 ABT 66 kW

    честито за колата! ще останеш доволен от нея със сигурност. смени и антифриза, че идва зимата, а останалото вече го знаеш.
  12. demon_2

    1.9tdi

    човече този, който ти го е казал явно е правил само Жигулки. И на мен така ми беше казал един майстор, ама нещо отвътре ме човъркаше и не отидох да ми я дозатегне. После разбрах, че на Аудитата не им се дозатягат допълнително след каквито и да е километри. То и на самата инструкция към гарнитурата за главата пише каква е процедурата. Дано си сменил и болтовете иначе има възможност да ти изпуснат.
  13. да ти кажа по-добре е двигателя да си работи около 90 градуса - такива са заводските предписания. тези 70-ина са му малко за градско според мен и трябва да разбереш какъв е проблема.
×
×
  • Create New...