Jump to content

d!d!

Members
  • Мнения

    122
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Контакти

  • ICQ
    257959641

Последни посетители

1089 профилни разглеждания

d!d!'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. аз съм почивка в петък - казвайте къде и в колко часа
  2. предпечат в-к Меридиан мач
  3. Хубав тест минах метър...но съм в рая имам си ореолче....и крилца.... (тук е въпроса обаче дали сме АНГЕЛЧЕТА...или....)
  4. d!d!

    и с'я ко шъ праим?

    е т'ва исках, ма нейсе! пак не стана! Провалихме боя..... а сега сериозно..аз също много се радвам, че всичко мина тихо и мирно...разбрахме се като бели хора, защото е много лесно да бъдем лоши - спираш да мислиш и почваш да рушиш. Най-голямата ми "мъка" в случая беше именно фактът, че не слезе да види какво е направила и да каже вълшебното "извинявай". Това, сигурна съм, биха го направили повечето от вас, още повече когато става дума за хора, с които се виждаме по няколко пъти на ден из квартала. Защиото го изисква елементарната култура и вуъзпитание... THE CASE IS CLOSED!!!! (или нещо такова)
  5. d!d!

    и с'я ко шъ праим?

    с две думи това е. Първо е била щерката (около 20 г.). Даже на гости ме поканиха да се разберем това, което девойката каза беше: аз погледнах, но и нямаше нищо на твоята кола. Видях те и теб, но МНОГО БЪРЗАХ! В крайна сметка снощи ми се извиниха, а довечера ще си платят. АМА КАК МИ СЕ ИСКАШЕ ДА Й ФРАСНА ЕДНА В ДЕСЕТКАТА ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА!!!!
  6. d!d!

    и с'я ко шъ праим?

    е това е!защото колкото и да си подтискам женската злоба, все ме избива на сатанизъм ) Искам да благодаря на всички отзовали се на тази тема....в такива моменти човек има нужда от разбиране и съчувствие...реално погледнато нищо сериозно не е станало, но МАМКА МУ, всички си обичаме колите и що пък трябва да страдаме от хорската простота! Потресе ме (пак казвам) не това, което е станало, а НАЧИНА по който тя реагира...ще поговоря довечера с нея и оттам - според ситуацията така че....следва продължение
  7. абе хора....аз дори не знам къде да го напиша това...в проблеми, в ремонти, в МОРАЛ....или някъде другаде :? Ставам си сутринта, щастлива от ЛИПСАТА на сериозни проблеми, закарвам си децата на детска, прибирам се и си полягвам...спокойна...идилия...и дотук...отвън се чува ДУМ! и се включва алармата на колата ми! Ми ся?! Баси майката! Ко стана?! Абе това мойта ли е?! БОЖЕЕЕЕЕ....дано не е! ама е мойта...щот алармата си е мойта! Сърцето в краката, в главата ,......и още много пъти така! Показвам се и виждам КОМШИЙКАТА с пежо като въшките, дет си ги продаваха учениците за по 5 лв. (ей, това е СТРАШЕН ПРИЦЕП, то трябват маневри, място, за да излезе и да ходи на м****)....ударила ме! Вече бях долу, а тя включи първа и ОФЕЙКА! Как ша офейка, бре, хора....де ще да бяга...нали живеем прозорец срещу прозорец!./... та кажете сега вие.... да и строша простата кратуна да се хванем гуша за гуша да каже поне извинявай да викам КАТ (на мойта кола беше откачила бронята и леко сгъната ламарина - майната му на това, не то ме шокира) да й режа гумите да й разбия колата а тя ФИРМАДЖИЙКА....с две щерки - хубави, УМНИ, Хинтелигентни ХОРА са....
  8. ХАРНА И ХОНОРАРНА! :tanz: :olympia:
  9. d!d!

    КЛУБЕН УЕБСАЙТ

    и аз съм за 2 вариант
  10. не беее...говорех за доброкачествения тумор..принципно...
  11. медицински термин, който казан на прост БГ означава "доброкачествен тумор"
  12. d!d!

    Заден мост

    аз това не го разбрах много...а колкото до амортисьорите - не съм ги сменяла..
  13. d!d!

    Заден мост

    проблемът не се появи изведнъж. Както вече споменах, надявах се да е от гумите, с които карах лятото и че когато сложа новите зимни "ша земе да се опраи" . А колкото до това дали съм се завирала - еми точно това направих, докато балансираха задните гуми. Пък и ми показаха КЪДЕ точно е крив моста (в средата - много ясно се вижда). След като сложихме вече балансираните гуми видяхме и това, че гумите са под градус навътре, откъдето и идва тази нестабилност на колата при неравности. Проверих тук-там и се оказа че цените варират от 80лв нагоре за мост втора употреба. п.с. Ако предишното изказване е прозвучало по-остро на някой - моля да ме извините, но не е било целенасочено. Благодаря на всички, които дадоха мнение...а ако до следващата среща на клуба не съм го оправила ще можете и да го видите.
  14. d!d!

    Заден мост

    момчета, помолих ви за нещо съвсем конкретно. С очите си видях че задния мост е крив, оттам и гумите са под някакъв градус не както трябва. Кажете ми, моля ви откъде бих могла да си намеря заден мост втора употреба и ориентировъчни цени, за да знам колко да си приготвя.
×
×
  • Create New...