Jump to content

KickBull

Members
  • Мнения

    217
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KickBull

  • Рожден ден 21.04.1978

Контакти

  • MSN
    namitko@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Varna

KickBull's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. KickBull

    Качество

    Ами най-вероятно защото нямаш пари да го смениш приятелю
  2. Да, колега мисля че е същото спрейче, отговаря на описанието.
  3. Ще вмъкна само един малък неангажиращ коментар за предложениата на колегите. Рекстън- само влез в него и ще разбереш що за кошница е. Пластмаса навсякъде, скърца, материалите изумително евтини-приличат ми на претопени китайски играчки. После. Купуваш нов рекстън и на другата чудна сутрин си назад с 35-40% от това което си платил. Колеги има няколко тука които се занимават с продажба на автомобили 2-ра ръка и мисля ще подкрепят твърдението ми. Просто един път регистрираш ли го и забрави да го продадеш за повече от 65% от първоначалната му стойност. Двигателите- по лиценз на мерцедес-продават си старите разработки и технологии които никога не са влезли в производство(май някой от Мерцедес е решил че не са убави но може да се изкара кинта от продажбата на патента). Туарег-същата работа откъм интериор-изключително евтинджоски матриали. На външен вид го докарва. Един хубав двигател- 5.0 или колко там беше дизелче. И до тук спираме с хвалбите. Клати се като дърта гемия, управлението несигурно при висока (над 90 км/ч) скорост. Окачването не стига че клати ами и друса и то съм тествал този с активното окачване, за другото не ми се мисли) Малко напомня по возенето на новото Паджеро, ама го докарва на 70%. Хонда Акорд хич не ми звучи зле, корави машинки са а и прилично направени отвътре, прилични екстри за не много пари. За съжаление за около 70000лв не мога да ти препоръчам нищо от мерцедес което да отговаря на твоите потребности, освен може би Мерцедес-бенц B200CDI 140 hp със спортен пакет. аз карам B180 109 коня и да ти кажа право колата е добра и двигателя е икономичен. За тези пари можеш да си вземеш и добро Ауди(което всъщност е и препоръката ми). И задължително да е куатро. Че да можеш да си джиткаш и през зимата на пълни обороти. то май се получи доста дълго словоизлияние ама... какво да направя като ми е интересна темата и се сблъсквам всеки ден с такива въпроси. Айде със здраве и успех с избора
  4. KickBull

    Имам въпрос !

    Все едно да замениш кон за кокошка колега Киата няма нищо общо с качеството на Ауди ,БМВ или Мерцедес. Само след 1-2 дена след като ти мине еуфорията и ще си скубеш косата. Продавам Мерцедес-леки в Балкан Стар и съм имал възможността да правя изпитания на доста автомобили. Освен гореизброените три марки сичко останало е имитация на автомобил
  5. WD 40 или силиконов спрей, устойчив на големи температурни колебания. Има го по Пикадили, Метро, Практикер. Около 6-7 кинта. Между другото 2-3 пъти в годината си пръскам всички гумени уплътнения, панти, маркучи, тръбички, пластмасови части под капака, огледала, брони и страничните бордове на гумите със силиконов спрей. Удивително дълго време напръсканите части остават черни и лъскави, и което за мен е по-важно не задържат прах, вода и мръсотия от всякакво естество дори и по гумите. А и уплътненията не се слепват и не замръзват дори след като е валял дъжд и после температурата е паднала под -10 градуса .
  6. Идеята ми е да споделим в тази тема през уикенда кой как се е подготвил или ще се подготвя за предстоящото захлаждане в началото на следващата седмица. Аз лично си падам по "укротяването" на форсмажорни атмосферни условия, но освен че съм си направил профилактика на акумулатора, сменил антифриза, натъпкал с течност за чистачки за -35 градуса, ръгнал в багажника малка лебедка, въже за теглене и тубичка с гориво не се сещам какво друго да сторя за да съм максимално подготвен. А може някой от вас да се е сетил за още нещо полезно и интересно. П.С Купих си и нови вериги.
  7. KickBull

    за карета на Б4

    мхм... вече се смеем
  8. Въобще не му е прецакана алармата, просто така е настроена.
  9. Всичко звучи прекрасно, но ми струва че всякакъв вид комерсализация ще има негативен резултат на този етап. То затова и досега не е събиран членски внос, доколкото разбирам от военна музика.
  10. аз съм с лайсни без дупки...нещо ми намирисва на бартер
  11. Не е точно по темата ама пак става въпрос за духане и смучене. Идеята ми е че пак някой беше казал че не трябва да духа или да смуче(не се сещам, кое от двете точно) от отвора за антифриза. След като разбрах причината за духането от картера ми е интересно и за това от охладителната с-ма. Приемам всякакви мнения по темата и благодаря предварително на отзовалите се.
  12. Ако правилно разбирам става въпрос за пластмасата където по принцип са фаровете за мъгла? Ако да, дали може да се вземе такава от някъде с дупки за халогени, че мисля да си сложа халогени. Освен това ако някой има впечатления от монтаж на халогени на кола която е фабрично без халогени моля да сподели как е протекла операцияка по окабеляването.
  13. Колега дай някоя снимка ако е възможно, че моята е от Италия но не ме е подразнила пластмасата под номера. Но все пак може да не съм такъв естет и да не съм забелязал
×
×
  • Create New...